oncontextmenu="return false"

lite trix i photoshop.



liten såhär photoshops grejjs på lördags eftermiddagen. vad tycker ni ? haha :)

Tisdag.

Tisdag idag, imorgon kör jag näst sista dagen på denna skolveckan. Har fått lite läxa i svenskan, men annars inget speciellt. Min skoldator krånglade som fasen idag, den vägrade starta och jag blev så irriterad. Så när alla skrev på datorn, fick jag sitta där och skriva för hand, kul..  Men sen så löste det sig som tur var. Nu tänkte jag sätta mig med min svenska läxa och ikväll ska jag evntuellt träna! :) 
 
 
 

tävlar. - mobilinlägg



ni hittar tävlingen här: http://www.nattstad.se/mmirandas?id=9728559&m=false

Jag är med och tävlar.

 
Jag är med och tävlar hos Pontus, tävlingen hittar du hääär! Om jag vinner skulle jag vilja ha detta. 

jag kan ju inte klaga på mitt schema!



helt underbart schema, inga lektioner på fredagar. Är ni nöjda över ert schema? :)

Nobodys Perfect.

 

Saknar dig sötnos.

 
 

Are We Still Ok.


Csnege 21 aug

idag red jag Csengebenge, gick faktiskt rättså bra. till en början var hon väldigt seg och inte ett dugg framåt bjudande, mem blev bättre. hon tog mina galoppfattningar helt okej. men det här med serpentiner och böja, det gick inte bra för min del. Men det kommer väl längre fram. Nöjd över passet! :)


Första skoldagen.

Idag hade jag min första skoldag på Lbs. Finns inte ord hur nervös jag var, herregud! Under dagen hade vi en poänglek, vi skulle fota/filma visa saker vi gjorde, och göra olika saker. Det var faktiskt väldigt roligt, om 20 minuter ska jag dra mig iväg till bussen, ska till stallet och rida ett pass. Är så super trött, så tror inte passet kommer bli så jätte bra och kommer inte kunna koncentrera mig.
Hur var eran skoldag?:)
 

Human.

 

En snygg kille. Ed Westwick

     
 
               - Ed Westwick.
                        
 
 

Min dag genom bilder.

Vårat internet är tillbaka, weeeho. Fullt ös hela dagen, imorgon blir det min första skoldag på LBS, efter uppropet blir det att träffa min saknade kusse och på kvällen ska jag rida. Nu dags för dejta kudden, super trött.
 
 

 
 

inget internet.

Har inget internet här hemma, så får använda min mobil surf. bloggen kommer vara lite halvt död tills internetet funkar igen. Kan hända att jag gjort något tidsinställt sedan innan. kommer inte svara på era kommentarer, evenutellt vissa om jag orkar det via mobilen! :)


En bild från i onsdags.

 
 

Vadå, äru feminist?

 

reg,regn å lite mera regn..

NikonD60 // Nikkor 18-105
 

Flowerpower

 

Det här var inte väntat!

Allra första gången jag är med på blogg.se mest kommenterade. Så himla kul!


Sötfis.

 

JEM . Zoom

 
Såg denna låten på några bloggar, så måste dela med mig för den var så himla bra. Vad tycker ni? :)

5 dagar kvar.

Alla bilder från Weheartit. 
 
Är det bara jag eller börjar det bli höst? Det är så mycket kyligare än vad det varit innan, det blir mörkt redan innan 22. Känns verkligen som höst. På onsdag börjar skolan, ny skola,nya lärare, nya vänner. Allting blir nytt. Jag börjar faktiskt bli lite nervös inför första dagen. Men det ska nog gå bra, bara man får träffa alla som börjar ettan, så blir det nog super bra. Kommer gå 5 stycken jag gått i samma klass med innan fast med en annan inriktning.
När börjar ni skolan igen? Eller har ni redan börjat? :) 
 
 

Jag gör ett försök.

Jag gör ett försök med frågestund, så får vi se. Får jag inga frågor, struntar jag i det. Alltid kul och testa! 
Fråga vad ni vill veta. om mig, mina intressen, min kamera, skolan allt möjligt! :) 
 
 

Studsmattan på plats.

       
 
För några dagar sedan satte vi upp studsmattan som vi precis köpt. Super kul verkligen! :) 

While The heavens fall.

 

5 Saker ni inte visste om mig.

 
 
 
- Jag har sett Eva & Adam seriern och filmen flera tusen gånger, så nu kan jag i stortsett hela utantill. 
- Min största fobi är spindlar och ormar. 
- Jag älskar bubbel vatten.
- Jag hade aldrig känt på en bebis mage förän min kusin var här och hälsade på 14/7. Då var det min alldra första gång! 
- Det värsta jag vet är när folk håller på och tjatar på mig! 
 
                                                                  Google bilder. 
 

 
 
 
 

Två bilder från i onsdags.

 
Foto; Amanda

Gone Forever.

 

träning.




Senaste från min instagram.

 
 

Video - Diana 14 aug.

 
Har en massa andra videos från olika tillfällen från jan- maj. Ska förska fixa ett videoklipp av det! Lite är filmat med min kameran NikonD3100 och lite av Amandas iPhone.

Diana 14 aug.

 
Förväntade mig ett lungt pass, men icke sa nicke. Det var all in! Jag kan väl börja med att det var helt otorligt härligt att sitta på hästryggen, sån otrolig känsla! Dock fick jag ont i höfterna och rumpan efter kanske 10 minuter, haha. Dem första minutern gick väl sisådär, red ju en häst jag aldrig ridit innan.  Men efter ungefär halva passet  gick det verkligen överförväntat. Diana skötte sig verkligen jätte bra, hon försökte komma undan lite i ena varvet när vi skulle ställa. Men efter ett tag gick det faktiskt. Super nöjd över passet! Kommer flera bilder och några videos vid ett senare tillfälle. Nu ska jag dejta kudden, godnatt! 

Anton Ewald. #2

 

påväg till stallet.





här är dagens outfit.

sitter vid hållplatsen och väntar på bussen. klarnade upp , himmlen är helt klar blå med något moln. känns verkligen som höst nu! :)

Känslan av nervositet men ändå glädje.

Idag är det verkligen ingen vanlig dag. Jag har inte ridit eller vart i stallet på kanske 3 månader. Men idag.. Då ska jag till stallet och rida ett pass. Har verkligen längtat efter att sitta på hästryggen, men nu börjar nervositeten cirkulera  i kroppen. Herregud, känns som om jag inte kommer komma upp i sadeln.. Men inte tänka sådär, även fast jag gör det. Jag borde tänka posetivt, det kommer gå bra! 
Uppdaterar senare hur det gick, tar möjligtviss med mig min kamera så det blir ett videoklipp, kan bli spännande! :) 
 
 

Bästa killarna.

 

min 300de följare får en shoutout!



å bara för mina bloggläsare, go for it :D

Söt liten vovve.

 

Tisdag.

          
              
      
             Nikon D60 // Nikkor 18-105. 
 
Har absolut inte hunnit blogga på ett par dagar, haft fullt upp med min rensning av bilder. Känns skönt att fått rensat och ha lite koll på allting. Sedan har jag varit i stugan och vi har fixat iordning det mesta, sängarna på plats, soffan på plats osv. :) 

bilen.


låg i sängen och höll på å rensa datorn så kom pappa hem å sa att jag skulle ta på mig. så flög upp ur sängen. nu är vi påväg till stugan för å grilla lite å fixa! :)

Want Ya.

 

i bilen.



sitter i bilen medans dem andra är inne på Harald nyborg. tog långa byxer för trodde verkligen det var kallt ute, men var rättså varmt ute. vi ska en sväng till stugan, fixa lite grejjer osv. hoppas ni får en härlig dag! :)

Hold the line - toto


Kolla inte in i kameran då..

 

just nu.



sista sommartorsdagen för i år, trodde ärligt detta bandet skulle vara bättre. men men! :)

Bilder från Göteborg.

NikonD3100 // Nikkor 18-105
Lite halvdåliga bilder från Göteborg, klickade bara lite bilder utan att ens kolla. 
Ska alldeles snart dra mig mot stan, ska slänga i mig något att äta först. Idag är det sista torsdagkvällen för i år, det har gått så fruktansvärt fort så det är inte sant. Om 13 dagar börjar skolan igen, helt sinnessjukt! Ska njuta till 1000 av dessa sista dagar på sommarlovet! :) 
 

Svensktoppen nästa - final!

 

Grattis Gunilla.

 
Idag fyller denna goa och söta vovve 9 år! ♥

Innan jag dör..



Halv kast, alla bilder från Google. 
 
 - Vill jag klappa tigrar och lejon.
- Vill jag simma med
-  Vill jag plåta något känt band eller känd artist, som tex Darin, One direction etc. delfiner.
-  Vill jag krama en panda. 
 
 
 
 

Money for nothing.

 
Något så fruktansvärt söt, jag älskar låten, och kommer alltid göra! 

Liseberg idag!

Idag bär det av till Liseberg, blev ju inget igår. Men idag, vädret är inte så jätte fint just nu, men får hoppas det blir bättre framåt dagen! ska alldeles strax äta frukost, sedan fixa mat tills idag. Det är så dåligt att det inte finns någonstans inne på Liseberg när man kan äta ovo-vegetariskt. Så himla typiskt, då får jag ta med mig lite mat ist! :) 
 
 

ändrade planer.







kan ni gissa vart jag åkte istället för liseberg? för mig blir det Liseberg imorgon ist! :)

Stugan.

Nikon D90 nikkor 18-105. Inte alls bra bilder, men det får gå.
Idag så får vi våra nycklar till stugan som vi köpte för någon vecka sedan. Ska bli väldigt kul, slippa sitta hemma i lägenheten när det är super fint väder, men det negativa. Bussarna går jätte dåligt därifrån. Annars är det bara plus med den. Bättre bilder kommer när jag får tid! 

Imorgon då händer det grejer!

 
 
Sitter just nu och redigerar lite bilder, och kollar igenom bilder från igår, ska alldeles strax kolla ett avsnitt av Gossip Girl och sedan dejta kudden! 
Till det jag ville säga i inlägget är att, imorgon bär det av till Liseberg för min del. Var egentligen tänkt att jag skulle sätt Lotta på Liseberg, men blev inte så. Ska istället kolla genrepet och ha det allmänt gött. Hoppas bara på fint väder tills imorgon. Fast vänta, bra väder ska det vara, för det har jag beställt! Ska försöka hålla uppdateringen igång under dagen. 

Tigrar ♥

             
 
 
Bilder från Google. 

Besviken.

        j
Anton Ewald // Nikon D60
 
Jag vet, bilderna är olika stor, men hade ett stort huvud i den högra bilden. Jag hade nogorlunda bra plats, men så är jag så jädra klantig och har helt fel iso på, skulle haft lägre.. Jag blir så besviken på mig själv ibland. Men men, får tänka på detta nästa gång, har inte fotat konserer så mycket denna sommaren och inte med denna kameran. Flera bilder kommer, om det blev några flera bra. 

mentos och sommarkrysset.




That's true.

 

lördag.



Idag blir det att fota Anton Ewald, umgås med amanda och kolla lite i affärer. får se om jag kan få någon bra plats så jag får några bra bilder! mer update kommer under dagen! :)

Todays.

 
 
          
 

Armband - glitter och egen gjort // linne - black market // shorts - Ellos // skor - coveres 

Linus Svenning.

 

Tips.

 
 
Lättare variant.
Till en början lägg dig INTE på golvet, gjorde verkligen fruktansvärt ont. Lägg dig på något mjukt.
Lägg dig på sidan, och ta "över bennet" så som bilden. bennet du har underst, där ska din fot vara rak, och sedan tar du under bennet upp, och ner. Jag brukar göra ca 30-40 st. 
 
 
Lite svårare.

Här gör du precis samma sak som ovan, fast du har "överbennet" framför istället. Jag märker egentligen inte någon skillnad på den här och den ovan.