oncontextmenu="return false"

Water.


Lockeed out of heaven.

 

Tristan 27 mars

Till en början ville han inte som jag vill. Men efter ett tag, blev det bättre. När vi började i travarbetet gick det bra. Men när vi började i galopparbete gick det sådär. Det gick lite för fort, och jag fick väl lite smått panik. Men när vi skulle gå ner i travarbetet igen, då blev han helt konstig, och ville bara springa. Så det gick inte alls bra i slutet. Men jag är ändå nöjd över passet. 
 

7 km.


promenix


Earth Hour.

 
Glöm inte släcka! även fast det hållt på i nästan 30 minuter ;) 

Friiiiiiday.

Herrejissös.. Fredag redan, veckan har verkligen gått riktigt fort.Haft en väldigt jobbig vecka. Mycket som hänt, och mitt humör har väl inte riktigt varit på topp i skolan. 
Nu i helgen ska jag bara ta det lungt, imorgon ska jag dock på kalas hos min farbror. Känner verkligen inte för det, men det är väl bara att bita ihop och vara glad! Börjar även bli lite förkyld, men som tur är det påsklov snart. Jag går bara tre dagar nästa vecka, två riktiga skoldagar sedan på onsdag har vi påskrace och då går vi halva dagen. Så härligt med lov, men känns som vi nyss hade lov! 
 

State of drama.

 

Det kommer aldrig va över för mig.

 

20 mars.

 
 
Halva mars har gått. Var tar tiden vägen? 
Idag hade jag nationella i No, första delen gick inte så bra. Men dem andra kändes verkligen jätte bra! Resten av veckan ska jag köra järnet med engelska och matte. Måste hinna redovisa mitt svenska steg innan påsklovet. Skulle gärna redovisat matten också, men eftersom det är projektsteg så får jag vänta tills veckan efter lovet. Känns lite segt.. Men men, så är det när man inte tagit ta i det tidigare.. 
 
Imorgon får jag veta hur det gick för mig på svenska nationella, känns lite nervöst.. Men jag är 99% säker att det gick bra. Hoppas ni haft en härlig start på nya veckan! 
 
 

Robin och Martin båkar i studion.

 

Ännu en helg över.

Imorgon är det måndag och ny vecka. På tisdag har jag nationella i NO- biologi. Känns inte alls bra..
Hela helgen har jag bara deggat hemma, inte gjort någonting i stortsett. Min uppdatering suger verkligen, men ska försöka bättra mig. 
 
Nu väntar sängen på mig, godnatt! 
 

Tell the world I'm here.

 

Från min Instagram.


Mobbning - snälla lägg ner..

 
 
Jag fattar inte att mobbning kan gå så långt att någon går och tar livet av sig. Ni som mobbade den här tjejen, ni fattar inte vad ni gjort.. Ni fick denna unga flicka att ta sitt liv.. 13 år, och hela livet framför sig. 
Jag blir så irriterad, arg,ledsen, besviken, ja allt. Man gör inte så.. Men det finns ju vissa som inte fattar allvarlet i detta. Folk blir sårad och ledsna, hur skulle ni egentligen känna er om ni blev mobbad? Så som hon säger i videon, ni blandade in henne FÖRÄLDRAR i det. Ni vet inte vilka henne föräldrar är, men ändå dömmde ni dem?! Ni borde fan skämmas och tänka efter vad ni gjort. idioter.. 
Rest in peace Linn Nyman! ♥
 

60 års kalas.

 
Tog bara lite bilder på efterrätten och tårtan. Maten var inte lika intressant. Haha.

Tristan och Jupiter

Igår red jag Tristan, men glömde skriva om det. Passet gick verkligen kast. Jag var trött och orkade inte jobba. Tristan kändes inte speciellt arbetsvillig. Finns inget annat å skriva om det.. 
 
Idag red jag Jupiter. Lngerade Maja ca 30 min. Var så länge sedan jag longerade. Gick väl inte så jätte bra. Sedan longerade maja mig. Det gick väl helt okej. Fick galoppera på fyrkantspåret, och jissöööös vad fort det gick. Han rusade verkligen iväg. Men jag är nöjd. :) 
 

Melodifestivalen 2013.

Om jag ska vara helt ärligt, jag tycker någon annan skulle vinna. Alltså det handlar om att repsentera SVERIGE?! Men skicka en flickidol, svenska folket vad gör ni?! Men okej, Robins låt var bra. Men han är väl en liten flickidol, eller har jag helt fel? 
Jag hade mina favorit, Yohio och självklart Borås bandet - State of Drama. Hade ni någon/några favorit(er) ? :) 
 
 

Nothing like us.

 
Jag gillar verkligen inte Justin Bieber, men denna låten! jag säger bara oh my gaaad. 
 

Csenge 6 mars

Tänte bara skriva lite snabbt om hur dagens ridpass gick. Är väldigt trött och tänkte sova i tid. 
 
Till en början hade jag inget spö, då var hon väldigt seg, och ville inte riktigt som jag ville. Men när jag fick ett spö i handen gick det verkligen bättre. Hon var väldigt lätt att ställa i båda varven. Tyckte hon skötte sig super. Hon hoppade till en gång, jag blev helt chokad.. Hon tog galoppfattningar super, men efter några gånger visste hon att det skulle vara galopp där. Då började hon galoppera när hästen framför började. 
 
Dålig mobil som Amanda tog. 

Fina Jupiter.


Detta visste ni inte om mig.

 
- Jag har aldrig ätit sushi.
- Jag är vegetarian. Men testade äta kyckling igår.
- Folk som inte känner mig, brukar ibland uppfatta mig som bitchig och kaxig.
-  Jag älskar disenyfilmer och barndomsfilmer.

Mello.


Jag och Jupiter 27 feb

 

Isak från xfactor #1