oncontextmenu="return false"

Nybakta bullar.

 
 

Flowepower.

 

gossip girl.vädret är dåligt så lagt mig i sängen å kollar gossip girl. hoppas vädret kan bli lite bättre iaf! :)

home alone.

 
Mina föräldrar och min bror är iväg på Supermatchen i Göteborg på Ullevi, men jag var inte så himla sugen på't, så jag stannade hemma. Har en kompis här, så vi kollar Sommarkrysset och har allmänt chill. :) 

irriterad.eftersom en av dem i icona pop är sjuka. så var dem tvungna å byta ut dem mot någon annan.. men allvarligt louice hoffsten, vad är detta?
jag såg verkligen fram emot Icona Pop. detta året har det bara varit dåliga.. förutom state of drama.

Muffins.

 
NikonD60 Nikkor 18-105. 

Black and white.

 

Dem senaste dagarna via instagram. @byrebecka

 
 

Jul. 21, 2013Idag åker denna lilla kissen hem. kommer vara så himla tomt, och jag kommer verkligen sakna dig. ♡

attraction.

 
 

dipdye.

Foto: jag | på bild: jag | Nikon D3100 Nikkor 18-105

Vez.

 

Avicii

 

onsdag kväll.

dagen blev inte som planerat, när vi kom till stället det brukar vara en massa barn där var det tomt. satt en äldre dam och två hundar. Vi lekte lite öed Hugo och efter det gick vi en sväng. och sedan ner till maxi å köpte lite käk. därefter har jag bara legat i sängen och chillat! :)Onsdag.

Foto: jag | Modell: Hugo & Tintin | Nikon D60 nikkor 18-105.  
 
Ny dag och lika fint väder som igår. Underbart. Idag ska jag ut igen, leka med lite barn och ta det allmänt lugnt. Ska alldelse snart slänga i mig lite lunch, och sedan kommer min kompis och hennes lillebror idag igen! Mer uppdatering kommer. Peace.  

tisdag.har haft en super full å härlig dag i solen. lekt med massa barn och hållt igång. nu har både jag å katten fått mat. ska snart hoppa in i en dusch därefter blir det redigera bilderna jag tog på Hugo idag! :)

Black&white - Hugo

       
Foto&redigering: jag | Modell: Hugo | Nikon D60 Nikkor 18-105. 

Mellis.

 
Gjorde egen jucie av äpple, ananas och apelsin. Rikigt  god. Tog en liten knäckemacka till det, då jag ska ut med en kompis och hennes lillebror, då behövs det lite energi! 
 

Helt galen.

 

New.

 
Fick denna av Kerstin för någon dag sedan, riktigt ball mops på den. Löve it. Denna kommer verkligen användas mycket, bara för den är så ball! Återigen tack Kerstin! 

fina du.

 

Juliaresan 2013.

 

Lakris #2

 

peace.
State of drama #2

 

chill i solen.
Lakris.

 

Tävlar.

Klicka på bilden för att komma till tävlingen! 

en liten sötnos.

 

Ballonger.

 

just nu..

missade i stortsett hela allsång på skansen igår. så får kolla på det idag! när jag kollat klart blir det en del bilder som jag tog tidigare idag. :)


tisdag.

det har vart en aning dött här på bloggen, men verkligen inte orkat. haft lite annat för mig och när man kommit så har man verkligen inte orkat sätta på datorn... ska bättre mig! ☆