oncontextmenu="return false"

fredag

 
Fredag kvällen spenderas tillsammans med Evelina. Kollat halva Hunger Games och Lejon kungen 2. På måndag taggar jag Gamleby! 

#6

 

kärlek handlar inte om att hitta den perfekta.

utan att se den operfekta personen perfekt! 


Looydn 26 sep

Idag hade vi utritt. Tyckte det gick bra, dock tog han inte galoppfattningar så bra. Men lite galopp blev det iaf. Annars skötte han sig väldigt bra. Är nöjd över passet, även fast det regnade. Och det blev blött! 
Är sjukt trött och på lite sådär humör. Sista veckan på hemskolan, nästa vecka åker jag och alla 9or iväg till Gamleby. Fysjutton vad jag längtar! 
Med tanke på att jag vart sjuk så ligger jag efter en heldel. Försöker ligga på, men det är inte lätt när allt bara blir svart i huvudet. Men jag kämpar på, så får vi se hur det går! 
Uppdateringen är inte alls bra, men som jag kanske inte skrivit innan, finns jag på Instagram @rrebeckan
 

R.I.P Nicklas Hocker

 
 
 

Don't You Worry Child

 

rrebeckan @ instagram


Iväg till kyrkogården.

 
Ska bege mig mot kyrkogården. Inget speciellt eller så. Känner bara för att tända ljus där och gå ut en stund. Amanda följer med mig dit, sen får vi se vad som händer mera! :) 
Det är ju lördag, kanske går ner till maxi och köper lite naturgodis. Var längesedan nu :) 

Fina hund.


Fest hos Abdullah!

 

Natthumor!


sjukling. rrebeckan@instagram!


Längtar!

källa..

Live while we're young.

 

Från min Instagram.

 
 
Super dålig kvalite. Men här är två söta bilder på mina sötnosar! 

#5
Fan vad grym asså!

Alen%20gick%20fr%C3%A5n%20skratt%20till%20t%C3%A5rar
 

Ny singel by Danny Saucedo!

Sååååå grym! 
 
 
Lyssna: Musikguiden i P3: All In My Head - Danny Saucedo

Världens bästa!Inget slår henne. Världens bästa! ♥

Svar på tal!


Indra #1

Indra var nyss vaken så knäppte lite bilder på henne. 
Min lilla sötnos! Livet är sjukt orättvisst!


 
Källa..

chockad..

Blev något chockad när jag såg att jag fått post. Jag brukar nästan aldrig få det annars. Såg att det var från Almås gymnasiet här i Borås. Var en katalog om linjerna och sånt. Jätte kul att läsa. Får hoppas det kommer flera från dem andra gymnasierna också. 
Men börjar i vilketfall bli lite säkrare på mina val och så. Men jag kan ju ändra mig, efter jag vart på öppet hus och sätt hur det är på alla gymansier osv. 
 

Smile.


This means war

 

Hej förkylning!

Jag var ju nyss förkyld. Men igen!? Vad är detta? Blir så less. Jag som skulle till Liseberg idag.. No Idea.Ligger istället hemma och blir någorlunda bra så jag orkar skolan nästa vecka. Ska försöka jobba lite nästa vecka dem dagarna jag är hemma, så jag inte kommer efter ännu mera. 
 
 
 
Lite smakprov från gårdagen! 

Jag gör header's efter ditt önskemål!

Jag har bestämt mig för att börja göra header's på min lediga tid då jag inte håller på med mina skolsaker. Och inte har annat. Som är på helger och när jag är klar med det mesta i skolan.
Släng iväg en kommentar eller ett mail, min mail finns i menyn. 
Skriv "headers" som ämne i mailet så jag vet. Berätta gärna på ett ungefär hur du vill ha den! :) 
 
 

Freeedag!

Äntligen fredag! Tycker veckan gott extremt fort. Imorse när jag vaknade regnade det. Otroligt tråkigt. Jag och min kompis som skulle till knalleland efter skolan. Så det blev inget med det. Var istället och köpte halstabletter för min hals. Imorgon ska jag iväg till Göteborg. Samma sak på söndag. Tar väl med kameran om vädret tillåter det! :)
 

#4
Mitt sits är verkligen inte snygg.. Något jag måste träna på! Skulle jag bara orkat lite mera och inte vart så trött skulle passet blivit ännu bättre. 
Helt underbar häst det där! 

#3
#2


Csenge 12 sep

Kan bara säga, jag var helt slut när jag skulle börja passet. Hade sprungit med under en av barngrupperna så jag var helt slut. Har absolut ingen bra kondis.. 
Vart sjukt trött och därav blev jag okoncentrerad. Tyckte det gick bra ändå. Hon tog galoppfattningarna klockrent. Men jag gillar verkligen inte att trava utan stigbygglar. Skumpar så mycket, speciellt på Csenge. Bortsätt från att jag var sjukt trött, så tyckte jag det gick bra! :) 
 
Foto: Amanda
Tyckte dessutom jag hade sjukt dålig sits. Men försökte ändå tänka på det jag brukar göra fel, som jag själv märker av. 

plugghäst..

Men blir väl inte så värst mycket gjort.. Haha! Har iaf hunnit en bit på engelskan. Borde egentligen prioritera   so:n förre engelskan. Men det jag håller på med nu är sååååå kul! Bara och kämpa vidare. Har man vart sjuk så har man, då blir att ligga i efteråt! 
Ska försöka bli klar med det mesta för imorgon är det stallet som gäller därav blir det inget pluggande. 

Black and White

Biffen


Utmaningar.

Det som faktiskt är det alldra roligaste och bäst är nya utmaningar. När man får testa på nya saker som man aldrig gjort innan. Det är tex sjukt kul att testa en ny häst. Man lär sig nytt av varje häst. Jag älskar verkligen att rida nya hästar och inte bara samma hästar hela tiden. Det är nyttigt att testa nya hästar. Det är bra med nya utmaningar, för man lär ju sig av nya saker! 
 
 
Jag tyckte det var extremt kul att rida den nya hästen i onsdags. Super kul att testa en ny häst och inte bara samma hästar hela tiden. Även fast det var rättså svårt att rida honom. Men det gäller att ha tålamod och inte ge sig! 
Det är extremt kul att se hur alla hästar fungerar och hur dem beeter sig i olika sitvationer. 
Det är preecis samma sak med hundar. Det är super kul att träffa olika raser, och inte bara samma hela tiden. 
 
 
Det finns ju både agresiva och lugna hundar. Precis alla hundar är olika. Det märks tydligt så många olika hundar jag träffat. Finns massa hundraser jag verkligen fasnat för. Men det kan ju bara vara så att ägaren uppfostrad den så som den är. Men en hundras jag fasnat för är faktiskt Franska pitbullar. Jag ser inte pitbullar osv som någon "problem hund" för det är en viss ras som såkallat är en "farlig hund ras". Det beror helt enkelt på hur ägaren uppfostrat hunden. 
 
 

Amaranthe - Automatic

 

Idag kör vi!

Idag är det dags för fotomaratonet! Är grymt taggad. Ska bli super kul. Batteriet laddat och allt klart! 
Efter fotomaratonet blir det hem och käka. Och iväg till göteborg för en halv dag på Liseberg. Herregud vad jag längtar! 
En full lördag, får hoppas inte vädret förstör allt bara.. 
 

The moon


Härlig rabattkod hos Cocoo.se!


Tristan 5 september

Jag tycker det gick bra för att vara första gången jag red Tristan. Han blev något trött och okoncenterar mot slutet. Han bara stannat och vägrade gå fram, men fick tillslut fram honom igen. Annars tycket jag det gick bra. Verkligen super go häst! Verkligen en häst jag vill rida flera gånger. 
 
foto Amanda

Käk med Borås Kings!

Har vart i skolan idag, helt okej dag. Många sjuka i skolan nu... Innan idag var jag iväg och käkade med Borås Kings, alla killarna ur laget, tränarna och mina föräldrar. 
Var även hos Kerstin så jag fick min fot lindad ordentligt! Antagligen en stukning i foten. Så ingen ridning eller idrott imorgon. Suger verkligen.. Men ska iaf försöka ta mig upp till stallet för att hjälpa till, men absolut ingen ridning! 
 


bild från we♥it

-


Jag älskar dig enormt <3

No update..

Bloggen har ståt död i några dagar nu. Men jag har inte haft på datorn så mycket. Har inte vart hemma så mycket heller för den delen. Så jag har helt enkelt struntat i bloggen i några dagar! Kommer nog inte vara så mycket uppdatering. Imorgon blir det skola för min del, efter ett par sjuka dagar..