oncontextmenu="return false"

Min fina <3

 Min fina ♥ 

Vilken jävla smäll.

 

#fuckcancer

 
"IF Elfsborg har ett mycket sorgligt besked att lämna. Klas Ingesson har idag(onsdag) på morgonen somnat in." - från IF Elfsborg facebooksida. Mer står på bt.se, aftonbladet.
Må du vila i frid. #fuckcancer
 

Icco 29 okt

Foto - Amanda
 

Skrittade i ca 20-30 min, lekte lite med hjälperna, genom att försöka få honom att vända genom tyngd, blick och skänkel, vilket gick väldigt bra en stund. Tränade även lite själv genom att stå upp i två-punkt sits i extra korta läder. Och testade även min balans genom att sitta i damsits, å oj det var svårt att hålla sig kvar! :D 

Dags för stallet.

 
Tjollahopp! Alldeles snart ska jag bege mig till bussen för att åka till stallet. Efter nästan 3 veckor ska jag änligen få hoppa upp på hästryggen igen. Underbart! Ska försöka få lite nya bilder/videos från idag, så ni kan få lite nytt på mig & Icco! :D 

Röd&svart outfit!

 
Allt är från Hooks.se 

Snart så.

 
Svaret får ni veta på söndag, så gissa på till dessa. Den som gissar rätt får en länk till sin blogg/instagram :D 

två bilder från idag.

Blev en liten promenad idag och killen skötte sig super om man jämför med förra gången. Vi tog en runda på ca 20 minuter. På onsdag blir det upp på hästryggen igen. Då får jag börja skritta honom en stund! :D 

Ny header!

 
 En "sålänge header". Kände att jag var tvungen att byta ut den gamla. Så, vad tycker ni?:)

2011 - 2014

 
Oj säger jag bara. Fotade jag verkligen sådär för 3 år sedan? Haha, det är tur att man utvecklas! Och vi alla började ju någonstans.
Hur ser eran fotoutveckling ut? :)  

Halloween inspo

Bilder från Weheartit.com

4 månader kvar!

Idag är det alltså bara 4 månader kvar tills jag blir 18!! Slippa tänka på att saker du inte kan köpa, kunna boka tider själv hos vetrinären åt dina djur osv. Ska bli så sjukt härligt! Gååå fort nu tid, gå foooort!
När fyller ni år?
 
 

Veckansplaner:

 

Icco 19 okt

             
 
Idag blev det ingen promenad ute, pga det jädra vädret. Små stunder var det uppehåll och sedan ös regnde det. Så jag gick en sväng i paddocken idag igen. Han gick efter mig idag igen, dock lite svårt att koncenterar sig. Men annars är jag nöjd över honom. <3 

Icco 18 okt

 
Sååå otroligt nöjd över honom idag, tränade från marken idag eftersom han varit skadad.
 
När jag hämtade honom i hagen, så kom han till mig för andra gången. Vi gick in och jag borstade honom och gosade lite såklart. 
Första varven i paddocken så höll jag i honom, men tog sedan bort grimmstaftet och vi lekte lite "följa John". Han gick efter mig som en liten hund och lydde super. Så underbar <3 
 
Märkt att det går mycket bättre när vi är ensamma i stallet och paddocken, då är han verkligen så arbetsvillig! Så imorgon blir det en liten runda ute, för lite omväxling och att han ska gå på hårt underlag.

Whats in my camera bag;

 
 
 
 

Billbo igår.

 
 
Igår var min gamling ute och sprang i samla lådan, vilket han tyckte var super skoj. Men som vanligt tar det bara några minuter innan han vill komma upp och ha min uppmärksamhet. Söta du!
Glömde skriva det här på bloggen, men för 6 dagar sedan blev han 2 år. <3

Vinnare av veckansblogg ♥

ANDRA KOMMENTARER HÄNVISAS TILL ETT ANNAT INLÄGG, TACK! 
 
Veckansblogg vinnaren! 
Klicka på länken för att komma till veckans blogg vinnaren. Grattis till dig! 

____________________________________________________________________________
 
Tänkte nu köra på månadensblogg istället. Så behöver jag inte tänka på att dra en vinnare varje vecka.
Den slumpade vinnare kommer få ha chansen att gästblogga hos mig eller få en länk i menyn tills nästa vinnare dras. Good luck! :D
 

Paradise

 
Nytt från mina favorit killar, Wiiih. Så grym låt! 
Vad tycker ni? :)
 

Regn och rusk

 
Sån dagar som dessa längtar jag verkligen tillbaka till sommaren.. Sol och värme istället för detta regniga och tråkiga vädret. Men idag blir det iallfall en sväng till stallet, blir en kort promenad med Icco idag då han fortfarande är lite halt. :)
 
Hoppas ni har bättre väder än mig! 

2 från i somras.

 

Dårarna

 
Äntligen,äntligen!! JA, äntligen! Som jag längtat. Bästa Gabriel! <3 
 

Love ♥

 

Icco 8 okt

Pga han är halt, så blev det inget ridande eller träning från marken idag. Istället gjorde jag alla stallsysslor i långsamt tempo. Därefter blev det lite gos och fotande i hagen, jag tog in honom, borstade igenom honom osv. Troligen kommer varje gång se ut såhär ett tag framöver, får hoppas han blir bättre snart så vi kan träna igen! 
 
 
Två bilder från idag, första är på Lippe och andra är på Icco! ♥

"kärleken ser inte med ögonen,utan med själen"

 "kärleken ser inte med ögonen,utan med själen"

Vinnare av veckansblogg + ny omgång! ♥

ANDRA KOMMENTARER HÄNVISAS TILL ETT ANNAT INLÄGG, TACK! 
 
Helgensblogg vinnaren! 
Klicka på länken för att komma till helgens blogg vinnaren. Grattis till dig! 
 
 
________________________________________________________________________________________
 
 
 

Min helg i några bilder!

 
 

Icco 5 oktober

Red i ca 20-30 minuter, böjde igenom honom och travade lite. Han börjar bli mer och mer lösgjord och arbetsvillig. Vi kunde även trava på en volt och till viss del böjde han och sammarbetade. 
Efteråt gick vi en bit, släppte honom lös i paddocken, gosade i stallet och i hagen. Underbart! ♥
 
Charmtroll ♥

Ni glömde väl inte kanelbullens dag?

 
Igår var det ju kanelbullens dag, sååå hur många åt egentligen en kanelbulle och kom ihåg att det var kanelbullens dag?! Det är ju sååå gott. Själv bakades det bullar här hemma. Mums! 

I want

 
Allt är från Hööks! 

Icco 1/10

Dagen i stallet idag har verkligen varit händelsrik. En av hästarna rymde, vi letade och trodde han sprungit hur långt som helst. Men bara upp till ett ställe med massa gräs..

Till själva ridpasset som inlägget ska handla om. Red i paddocken och jobbade med att lösgöra. Gjorde lite volter,  serpentiner samt red i en åtta. Red i ca 30 min. Mer hann jag inte, då jag skulle missat sista bussen från stallet och det är ju onödigt ;) 
Är annars nöjd över passet.  Han var verkligen lösgjord och lyssnade bra på mig,men inte så arbetsvillig vissa stunder.. 

Dagens outfit på honom! 

Hello October