oncontextmenu="return false"

Frost

 

Rest In Peace

Första var det Maxis och i torsdags var det min älskade Billbos tur. Det hann bara gå 2 månader emellan, allting hade precis börjat lägga sig ang Maxis, för sisådär 20-25 dagar sedan kunde jag äntligen sluta se allting i huvudet. Och nu var det dags igen att ha som en film som bara replayar om å om igen, se honom ligga där i buren helt död... En bild på hinnan... Det har varit hemska nätter, mycket tårar och lite sömn. Även fast jag var beredd på detta och märkt av att han blivit dålig pga åldern redan i början av veckan. Så är det lika jobbigt varje gång..   
 
Vila ifred min älskade fina Billbo. Vi fick nästan 2 år tillsammans och så mycket vi hunnit med. Även fast du var från djuraffär, så blev du så gammal som över 2 år. Min kämpe, du lämnade en stor saknad efter dig! <3
 
*11/10-12 - 20/11-14, Sov gott min ängel <3 

The first day - Fluffe

 

3 saker ni inte visste om mig

- Jag avskyr när folk smaskar med tuggummi,  usch äckligt. 
- Om jag kan så vill jag flytta till storstad, efter jag tagit studenten. 
- För några år sedan visste jag vad jag ville göra i framtiden. Men idag vet jag bannemig inte.. Det är en jobbig tanke! :/ 


Fluffe just nu:

 
Jag hoppas verkligen att han kommer bli ännu mer långhårig än detta! Så blir en riktig fluffboll <3 

Från allahelgona!

 

Giftet.

 

Sötvarning!


Icco 12/11

Även idag hoppade jag upp barbacka och gjorde i stortsett samma sak som förra gången. Travade även lite idag, hej å hå va pigg han var. På söndag tänker jag försöka hitta någon rolig övning å rida lite mer seriöst  än det senaste gångerna. :) 
Får se vad för roligt jag kan hitta på! Någon som har tips på lätta och lösgörande övningar? 


måndags pepp.


Icco 9/11

Idag hoppade jag upp barbacka och red i ca 15-20 min. Kollade lite hur bra han lyssnade på mig genom att göra halter, ökad skritt, minskad skritt och styra med skänklar, vikt å blick. Ska fortsätta träna på detta. Mitt mål är att kunna rida betlöst och med repgrimma/grimma. Träning ger färdighet. 


Lång dag!

 
Äntligen dags att sova för min del, riktigt lång dag idag. Har hunnit med två fotograferingar, en på förmiddagen och en på eftermiddagen.
Första fotograferingen var det två barn som skulle bli fotade, vilket gick sådär. Barnen ville inte riktigt vara med och sammarbeta. På eftermiddagen fotade jag mitt första bröllop, vilket var riktigt roligt och så fint! Hela kvällen har jag suttit å redigerat bilderna från idag, men äntligen klar! puuuh. Imorgon väntar stallet och plugg! 

Underbart

Idag när jag höll ner handen i Fluffes bur,, så gick han så fint upp i min hand. Vi gjorde försök en gång till och han gick i mina händer. Så underbart, bara gått 6 dagar sedan han kom hit ♡ 

ovisade och oredigerade bilder.

12
 

#nohate

 

En favorit!

 

Igår testade vi hjulet!

 
Hjulet verkade iallfall godkänt av honom. Han fick ha hjulet i ca 10 minuter och under den tiden sprang han som en galning. Söter! <3 
Idag tänkte jag att han ska testa att springa i springbollen, igår fick han bara nosa och kolla läget i den. 

Icco 2 nov

Idag så tog vi en runda ute på ca 20 minuter. Han skötte sig bra, men var något tittig och såg "spöken". När vi skulle vända och rida tillbaka, så blev vi stoppade av en äldre man. Som från ingenstans nästan skällde ut oss, han hade en sådan "grov ton". När vi var en bit ifrån stallet, hoppade jag av och gick med honom. Bortsett från den arga gubben och att han såg "spöken", så är jag nöjd med honom! 
 
Arkivbild. 

Miss Emmis Fluffe

Hämtade hem denna söta lilla filur idag. Och jag orkar inte vad söt han ääääär!! Eller vad säger ni? Han är från samma uppfödare som Maxis var och idag är han bara 4 veckor och 4 dagar. 
 
Lite information om honom. 
Namn: Miss Emmis Fluffe, men jag har inte bestämt ifall jag ska kalla honom Fluffe eller Theodor. 
Färg: Normalfärgad umb
Hårslag: Långhårig, men det har inte växt ut ännu. 
Uppfödare: Miss Emmis hamsteruppfödning [LÄNK]

Hello November