oncontextmenu="return false"

Detta visste ni inte om mig..

 
- Jag längtar extremt mycket till vintern, julafton och allt det dära. 
- Jag saknar två av mina kusiner otroligt mycket! 
- Jag vill ha en bichon frise, chiwawa eller mops när jag flyttar hemifrån.
- Jag vill INTE ha en häst när jag fått jobb osv. Men däremot vill jag bli ridinstruktör på fritiden. 
- Fotografi är min stora passion i livet, och jag ska hålla på med det när jag gått klart skolan. 
 

-


Danny saucedo

 

Mobbning är fel

 

man smälter ju lite!

 
 
gick inte att "bädda in" så klicka på bilden för att se videoklippet! 

Internet har inte funkat..

Internetet är hemma har inte funkat under dagen, men nu funkar det igen! Gick hem från skolan idag igen, mådde verkligen inte bra. Skulle nog stannat hemma imorse och inte gått alls. Så blir nog hemma resten av veckan för att bli helt okej, innan jag går till skolan igen! så uppdateringen kommer kanske vara något bättre eller något sämre. Vi får se om jag orkar och så. Ska försöka plugga lite, istället för att bara ligga i sängen och inte göra någonting. Hatar verkligen att inte ha något att göra och ligga hemma.. Värsta som finns! 
 
Fotade hamstrarna igår kväll, världens sötaste lilla tjej! ♥

Fiskbensfläta


Better with the lights off.

 

27 augusti

Ny vecka, och skola som vanligt idag. Idag har jag ph samtal också. Så börjar tidigare och slutar senare än dem andra. Känner mig fortfarande inte helt okej i kroppen! Men jag tänker inte ligga hem ännu några dagar och vara sjuk. Måste iväg till skolan. Missar ju lite i skolan när jag är borta. Och det är inte okej! 
 
Efter skolan ska jag iväg till stallet och fota Maja! Super kul, har sånt fotosug! :) 
 

Någon jag skulle vilja göra..

 
Skulle verkligen vilja tatuera mig, i något likande av detta! Så sjukt snyggt verkligen. 

26 augusti

Idag är det verkligen en sån typisk morgon då jag bara vill ligga kvar i sängen. Söndag och piss dåligt väder! Det har till och med åskat tidigare.
Det suger verkilgen.
 

Black and White

 
Underbara vovvar! ♥

take a smile


Dags och fixa naglarna!


Darin #2


haha så jävla skön!

 dra fram till 9:48 ungefär.
HAHA han är förjävla skön, 

Gina tricot huset


Looydn 22 aug

Jag vet, detta är ingen hästblogg, men jag måste bara skriva lite om ridpasset idag! 
Förutom att jag red, fick jag longera en av barngrupperna. Super kul att longera, bra träning också. 
 
Eftersom två av hästarna är sjuka/skadade så hade vi lite balansträning, barbacka. Så jag och Maja fick ta Looydn, och den ena fick leda och den andra rida. Tyckte det gick rättså bra. Vi fick även rida själv också, och då gjorde vi bara lite volter och travade. Gick jätte bra. MEN MIN BALANS! herregud, jag vet inte vad det är med den. Har den försvunnit eller vadå? Dags och träna upp den kanske? 
tyckte passet gick bra i övrigt, var kul att rida Looydn. Och allmänt kul att sitta på hästryggen igen. Var ju nästan 3 månader sedan sist. 
 
 
Amanda var med och fotade så bilder lär nog komma! 

Borås, borås!


3 bilder på Maja och Csenge.

 

eyes

 
Nikon D3100 - nikkor 18-55 - Close up

Rösta?

 
Klicka på bilden för att rösta! 

Gästbloggning #2

Hej! Jag heter Maja. Rebecka undrade ifall jag ville gäst blogga här på hennes blogg. och det ville jag såklart;)
 
Jag heter då Maja och är 13 år.
 
Jag är typ helt tokig i djur och vill alltid ha mera djur. Jag har en Hund och en katt.Svart hjärter (kort) Hunden heter Hasse och han är av rasen jack russell terrier och han är ca 1,5 år. Katten heter Frasse och han är ca 4 år tror jag. Han är en helt vanlig bondkatt. Båda tycker det är jätte kul att vara ute och springa:)Svart hjärter (kort)
 
När jag inte är i skolan och inte är med mina egna djur så går jag på rid skola. Där jag även rider en häst en gång i veckan:)Hon heter Csenge och jag har varit medryttare på henne i ca ett halv årSvart hjärter (kort). Hon är född år 2002 och hon är ca 165 cm mankhöjd.                                                                                                                                                                                               Jag och Rebecka känner då varandra genom att vi går i samma rid grupp på ridskolan:D
 
Jag bloggar på http://teamhastryttarna.blogg.se tillsammans med min kompis Olivia:) Har även en "vardagsblogg" där jag skriver om lite allt möjlligt förutom om hästar;) http://mmaaja.blogg.se .
 
 //Maja
 

saarloos wolfhond


Kvällshimmel.


Från Öland del 1 - Fyren!

 
Fyfasen vad det var högt, speciellt för mig som är lite smått höjdrädd! Kommer att komma flera bilder, från Långe erik eller vad den fyren hette! 

Finner ingen tid till bloggen..

Rubriken får tala för sig själv. Jag finner absolut ingen tid till bloggen. Den kommer vara stendöd. Har en skola att sköta! Jag ska iallfall försöka slänga upp bilderna från Öland i lite olika delar! Ska försöka uppdatera med lite bilder då och då, när jag vart och fotat och så. Sedan kanske jag snor Evelinas iPhone och uppdaterar lite under skoldagarna.
 

Efter klippning

 
Det blev rättså kort, tycker jag. Men jag vänjer mig snart! Det är skönt med lite uppfräschning ! 

nattstad vs blogg.se

 
Tror verkligen jag kör på nattstad, står absolut inte ut med blogg.se! Blir tokig påt..
http://nattstad.se/rrebeckan

imorgon..

Imorgon händer det rättså mycket, och tidig väckning! Så ikväll blir det sovdags  vid 22. Jag ska ha utvecklingsamtal klockan tio, och efter det iväg och klippa mig klockan 12. Sedan får  vi se vad dagen har och bjuda på, ska iaf ner till stan och kolla bilarna på kvällen!
 

Alice Cooper in Gothenburg, Sweden!

 

Lilla indra..

Under en tid har jag märkt att Indra haft en " knöl" vid magen, har trott att det vart en "fettknöl". Men ni har hon fått en till.. Känns inte så rimligt att hon lyckas få TVÅ KNÖLAR, typ brevid varandra. Nu har jag börjat misstänka att hon fått tumörer, men jag vet inte. Ska kontakta en vetrinär om jag ser att hon börjar klia och irritera sig på det. Hon är ju allmänt pigg och springer i hjulet och rasthagen. Så man ser ju inget fel på henne. Ska försöka hålla koll på det så det inte blir allvarligare! 
Så får vi hålla tummarna! Någon som haft samma problem eller känner till detta?
 
 
 

Vad är det med blogg.se?

Allting bara krånglar och allt blir bara pannkaka! Bara jag som har detta problem eller?

Gästbloggning #1

Hejsan alla Rebeckas läsare!
Jag heter Olivia och är snart 13 sommrar! Mitt största intresse är hästar! I januari 2012 blev jag erbjuden att bli medryttare på en häst ,vilket jag verkligen ville göra. Hästen heter Starshine och hon är född 97. Star-som jag kallar henne är en korsning mellan engelskt fullblod och tinker. Starshine är en storhäst på 1,62 i mankhöjd:) Star är nog det bästa som har hänt mig och utan henne vet jag ej om jag hade forsatt rida. Jag och star har under denna vårteminen inte startat så mycket tävlingar ,utan bara en vanlig klubbtävling i stallet. Just nu är star sjuk men ska snart sättas igång igen.  Annars utanför ridning gillar jag att knäppa lite kort med kameran,vara med vänner och att blogga på min blogg. Jag önskar såååå att bloggen skulle bli stor och känd. Annars övrigt är jag en helt vanlig tjej. Ni kanske undrar om jag känner Rebecka eller bara fått erbjudande att gästblogga såhär. Jag och rebecka har genom stallet och ridning lärt känna varandra och det är sjukt kul att få berätta lite om mig själv på rebeckas blogg. Jag själv är en ganska sprallig tjej som behöver göra saker,inte bara sitta hemma och babbla med sig själv utan att göra saker. Utan staris hade jag nog varit en sjukt tråki tjej med ett sjukt tråkigt liv,haha:P Men nu ska jag försöka avsluta denna gästbloggingen ,såå hejdå!
 
Besök gärna min blogg om utveckligen med mig och Star! www.teamhastryttarna.blogg.se 
 
 
Kram Olivia!
 
 

Molly Sanden #1


Haha!

 

Bad update..

 
1 - kalle moraeus
2 - Alice Cooper
3 -  Bild från tkvällen. Vart lite smått övertrött. Foto Amanda
4 - Malva 
 
Har inte uppdaterat på några dagar nu. Har inte riktigt haft ork eller lust. Har njutit av det sista få dagarna på sommarlovet. Det är inte alls många dagar kvar på sommarlovet nu - vart tog sommarlovet vägen? Inte det minsta taggad inför skolan heller... Sommarlovet har gått så förbannat fort och vädret har ju varit sämst rent ut sagt.
På tisdag ska jag klippa mig och ha utvecklingsamtal. På onsdag är det skolstart och ridningen börjar för höstterminen för min del. Ska bli så fruktansvärt kul att sitta på hästryggen igen, har verkligen panik för jag inte fått rida på så länge som jag inte gjort. Hur har jag klarat mig kan jag undra?! 

Ölands bron!


Hemma!

 
Vart något jäkla väggrejs på hemvägen. Så det tog hundra år typ. Samma med att komma ut från parkerings huset. Men under tiden vi väntade hade ju Alice Cooper haft en spelning på liseberg, så vi såg hela bandet medans vi väntade. Fotade lite, dock vart det fotoförbud på matchen. Lite synd men filmade med mobil och kommer lägga upp det här! :)
ÄR dödstrött så ska ta och sova. Godnatt! 

Aztrid #2

Kommer att komma nya bilder på henne under helgen, då hon är hos Kerstin igen! Dessutom kommer Malva också.
 

Rix fm festivalen

 
Det är helt sjukt vad jag vill dit i år! Försökte förra året men fick inte. Blir så suuuuuur! :/ 

regn och åska..

Regnar och åskar rättså mycket. Inte bra det hära! Så ingen uppdatering under hela dagen förän det slutat! Ikväll blir det ju barcelona match i Göteborg. Ska bli super kul men om det ska regn, bleh vilken diss isf! Kameran åker självklart med så bilder det kan ni vänta er! 
 

Grattis finis!


Imagine

 

Svar på tal!

 
Hade fått en fråga vart jag gjort mina bilder runda som jag har i menyn. Det har jag faktiskt gjort i photoscape! Bara beskärt dem i runtformat! Super lätt faktiskt. :) 

Gamla bilder - hizze


Jappjapp!

Källa.

Fina sak!


As long as you love me

 
 
Är jag konstig eller något? men Justin Bieber blir bara bättre och bättre. Jag är inte tokig i honom, som vissa andra är. Men han är bra på något sätt! 

Gamle Kasper.


Måndagens planer!

Ska försöka fixa en ny header och lägg upp alla nya bilder jag tagit! Kommer bli en massa bilder som jag inte orkat lägga upp! 

#1


Regn..

 
 

Laghoppning i OS!

Väntar på svenskarna, dem är bland dem sista. Går på kunskapskanalen och svtplay! :) 

Since U been gone!

 
 

dåligt värre..

Dålig uppdatering jag vet. Den suger verkligen. Men det är inte långt kvar på sommarlovet. Man ska ju njuta av dem sista dagarna! Då sitter jag inte inne hela tiden. Har massa bilder att visa, det kommer säkert komma upp inom någon snarframtid :) 

Brolle #1


Brolle idag!

 
Ikväll blir det Brolle med Amanda. Ska stå längst fram och fota massor! Ingen uppdatering förän ikväll. 

Bakning med Amanda.

Jag och Amanda var och plockade hallon för någon dag sedan, då gjorde vi paj. Dock tog vi lite frysa hallon och björnbär också. Blev super gott faktiskt! :) 

nejnejnej!

 
En mörddröm eller vadå? Jag måste använda min movie maker NU! ÅHHHH!!!
Den funkade ju för ett tag sedan. Jag orkar inte med mig själv..

SCORE!

 
16883 steg, 16.03 km. Grymt asså! 

Ny månad..

Förste augusti nu då. - Vart sjutton tog sommarlovet vägen? Knappt vart fint väder, bara gått i långa byxor känns det som. 
Om bara två veckor börjar skolan igen. Det ska bli riktigt skönt att komma in i rutinerna. 9an kommer gå så super fort, precis som 8an gjorde. Mitt sista år på grundskolan, jissös asså. Om ett år är det ny klass, ny skola, allt blir nytt. Men fy satan vad kul det ska bli!  
 
Kommer bli riktigt jobbigt att skiljas från alla kompisar på skolan och alla lärare som gjort så mycket. Aja jag ska inte tänka på sånt här nu. Ett år kvar ju! - Det ska bli det bästa och sista året på grundskolan! ♥