oncontextmenu="return false"

Sista november.

Idag är det sista november, och imorgon första december. Idag fick vi våran första snö i Borås. Underbart! Men det var väldigtväldigt lite snö, men lite snö iaf. Idag var jag iväg en sväng nere på stan med Amanda. Köpte en hängmatta till Muffsen, och lite annat. Jag och mamma städade ur hennes bur ordentligt, då menar jag verkligen ordentligt. 
Imorgon är det ponnyridning som gäller för mig, 12-14. Men ska vara i stallet redan vid tio. Så dags för sängen nu, så jag orkar dagen imorgon! :) 
 

Rest In peace ♥


Portkod 1321

 
En av det bästa serierna. Kollade sista avsnittet nyss, någon mer som sätt denna serien?
Om ni inte har, då har ni missat något! 
Klicka på bilden för och komma till första avsnittet.

Min fotouppgift.

Ni kommer ihåg att jag skrev om min fotouppgift jag hade?
Såg idag att jag fått två analyser på min bild, så otroligt kul att läsa. Det mesta stämmer väldigt bra in, mycket kritik över bilden. Självklart tar jag åt mig av allt det där. Och jag inser hur nöjd jag faktiskt är med min bild. Den blev väldigt bra, än vad jag trodde. Är väldigt nyfiken på vad jag får för betyg på denna uppgiften.. 
Jag har även fått kritik av andra personer på denna bilden, som jag skrivit, jag är väldigt nöjd över denna bilden! 
 
Ni,bloggläsare får gärna ge mig kritik! :)
 
" I don't see the light" 

<3

 

Starkt.


25 november

 
Min dag har idag spenderas på Swedbank och träffa några spelare från Elfsborg. Super kul. Fyllde mitt autograf block med de autografer jag saknade. Saknar fortfarande några stycken! Fotade dessutom med spelarna och bara spelarna. Flera bilder kommer med tiden :) 

en månad kvar till julafton.

Nyss var det ju sommarlov? Nu är det snart julafton, exakt en månad kvar. Nästa vecka är det första december och då börjar julkalendern. Helt sjukt vad tiden går fort. Dagen idag spenderades med Amanda och hennes mamma på julmarkanden på Åhaga. Imorgon ska jag iväg till stan för å göra en sak, säger ingenting. Ni får se det imorgon ;)
 


Diamant.

 

Det slitna topparna är borta.

 
Var och klippte mig häromdagen, klippte endast bort det slitna. Ska försöka spara till rättså långt hår nu igen, och inte så slitet som mitt förra var! 

Mycket just nu!

Har väldigt mycket i skolan att tänka på, massa tankar om gymnasiet.. Cirka två månader kvar tills valmöjligheten är öppen för alla 9or. Känns väl sådär.. Fortfarande lite osäker. Men har mitt första val klart, men andra och tredje valet.. det vettetusan! :/ 
 
Orkar verkligen inte svara på kommentarerna, så det får vänta tills jag hinner och orkar. Kommer inte heller uppdatera någonting heller... 
 

Tristan 21 november

Idag hade vi markträning, detta var första gången jag gjorde detta, och med en häst som bara är 5 år. Tyckte det gick väldigt bra och var väääldigt lärorikt! 
Det gick väl rättså bra, men man kan inte säga att det gick bäst eller sämst. Tyckte iaf det gick helt okej för att vara första gången. 
 

Godmorgon

Sitter å käkar frukost, ska snart ta på mig och gå mot almås. Vi har gymnasiebesöks dag idag :)


LÄS OCH DELA SÅ SLIPPER MER HUNDAR BLI PLÅGADE



Norges värsta djurplågare är nu i Sverige !
SATURDAY 2 JUNE 2012 - 22:55

Norges värsta djurplågare. Hon drev ”Dödens kennel” och har dömts till FÖRBUD MOT ATT ÄGA/VÅRDA/FÖDA UPP HUND i hela Norge. En DOM som fick stor uppmärksamhet i Norge.

Nu har hon flyttat till Sverige för att undkomma förbudet. Och bygga upp en ny verksamhet. Hon är avstängd från SKK´s all… verksamhet.
Nu har hon börjat söka nya hundar i landet. Med falska namn och hemliga telefonnummer samt snyftiga historier om att vara sjukpensionär och inte ha så mycket pengar, vilseleder hon människor att sälja hundar billigt och på avbetalningar. Hon har även börjat leta hundar utanför landet.
Vi har även fått indikationer på att hon vill köpa andra djur. Så var försiktig, kräv ALLTID legitimation av köpare.

Ser man till den dom hon fick i Norge där det slogs fast att hon skjutit ihjäl hundar,grovt vanvårdat dom, ej givit dom veterinärvård, kastat valpar i väggen samt hade 15 döda hundvalpar i frysen.

Kvinnan heter Linda Marie Sofie Hansen Hagen-Johansen

Hon har redan plågat 2 rottwelier i Sverige. Ena var tvungen att avlivas:(

Lars Liikamaa och Eva Wiklund trodde båda att de lämnat sina kära husdjur i trygga händer.När de insåg att kvinnan var en känd norsk djur­plågerska var det för sent för hunden Rocky – som fick avlivas.
– Hon har förstört mitt liv, säger Eva.
Lars Liikamaa från Smedjebacken reste mycket och kunde inte ta hand om sin rottweiler Gizmo. Eva Wiklund från Sundsvall hade problem med sina ben och kunde inte rasta sin Rocky ordentligt.

De lade båda ut annonser på Blocket, och de fick svar av en kvinna i Jämtland som gärna ville ta hand om hundarna.

Vad de båda inte visste var att kvinnan tidigare dömts till djurförbud i hela Norge efter ett uppmärksammat fall av vanvård där norska myndigheter fann 32 döda hundar på kvinnans gård.
Bad polisen om hjälp

– Jag fick reda på fem veckor senare att jag lämnat över hunden till en av Nordens största djurplågare, ­säger Lars Liikamaa och fortsätter:

– Jag ringde polisen och bad om hjälp men de sa att de inte kunde göra något ­utan åklagarbeslut. Då sa jag att jag kommer ­göra två brott de närmsta 24 timmarna.

Det första blev ett trafikbrott på vägen dit och sen ett inbrott på kvinnans välbevakade gård.

Lars tog med sig rottweilern Gizmo därifrån och ­åkte till veterinären där en kraftig infektion i hela kroppen konstaterades.

Behandlingen gick bra och hunden mår nu bra.
Satte spruta i hunden

Värre gick det för Rocky.

När Eva Wiklund också tog lagen i egna händer och åkte till gården bara sex ­dagar efter hon lämnat bort hunden, möttes hon av en skräckbild när hon kikade in genom köksfönstret. Hennes hund Rocky låg orörlig på golvet.

– Kvinnan upptäckte inte mig utan jag såg hur hon ­eldade på Rocky med tändare och sen satte en spruta i honom, det gjorde hon tre gånger, säger Eva Wiklund.

Till slut fick Eva med sig sin hund från gården – men då var det försent.

Tristan 18 november

I början blev jag bara trött på honom. Orkade verkligen inte. Men mot slutet gick det helt otroligt bra. Då använde jag dock ett spö. Känner att jag är väldigt osäker på galoppbommar. Kan vara för jag väldigt hopprädd också, vem vet! Något jag måste träna på iaf. Han var lite segare idag än vad han var i onsdags, då ville han bara springa iväg, men idag gick det lugnare, nästan så han var lite för seg. Tyckte själv att jag kom ner väldigt bra i traven och galoppen, och hade en väldigt bra sits idag.Dock ville inte stigbygglarna vara mina bästavänner idag. Men jag är nöjd över passet och Tristan! :) 
 
 
 

Från i sommras - Darin


Anonyma kommentarer det gillar vi inte!

Märkt att jag fått en heldel anonyma kommentarer och frågor från anonyma.. Skriv gärna namn och bloggadress/mejl! 
 
Mopsarna på bilden i headern är inte mina egna! :) 

Be yourself


Inspiration

 
Bilder från we♥it

I don't see the light.


svar på tal.

 
Tusen tack. Men varför var du anonym? Lämna gärna din blogg adress så jag kan svara på din kommentar och checka in din blogg! Å så kan vi göra ett bloglovin byte! :)
 

Såna kommentarer blir man verkligen glad av. Speciellt när man inte är på bra humör! 

Nu får ni hjälpa mig lite!

 
 
Håller på med foto i skolan, har fått "temat" med ljus/mot ljus, eller vad man ska kalla det. Har  tre bilder, men vilken bild jag ska ta, det vettetusan! 

Tyra.

 

Tristan 14 november

Tyckte inte det gick så jätte bra under detta passet. Dels var jag väldigt trött och hade en massa tankar i huvudet. Mycket i skolan och detta med Indra. 
Men jaja, till hur det gick på passet idag. Detta var första gången jag red ett "riktigt" pass på Tristan. Har innan bara ridit barbacka och inte alls något riktigt pass, utan bara skrittat och travat. När jag skulle fatta galopp, så sprang han bara iväg. De två sista gångerna började han bara galoppera utan jag ens hunnit fatta och det gick inte långsamt heller, utan fort som tusan! Det var precis samma sak i traven. Han var inte alls speciellt lösgjord heller. Gick väldigt segt, och det var bara jobbigt. Menmen, tar nya tag och blickar framåt, det går bättre nästa gång! :)
 

Allt har ett slut...

 
Så många dagar, så mycket fina stunder. Men allt har sina slut. Vissa lyckligt och vissa olyckligt. Och jag hade otur.. igen. 
Det är jobbigt, men det alldra bästa för Indra. Inte alls snällt att låta henne få lida, när det finns något man kan göra åt det. Hon förtjänar inte att må dåligt, det är inte hon värd. Min underara ♥

Pluggplugg

Kemiprov imorgon,geografi prov p onsdag, några inlämningar. Lets go!


Follow me

Nästan 200, hjälp mig att nå över 200 följare. Följer tillbaka. @rrebeckan


Kan inte sova..

Första gången på jätte länge jag inte kan sova. Snurrar för mycket tankar kring i mitt stackars lilla huvud..


Frågestund

 
Kör på en snabbis frågestund. Ställ hur många frågor ni vill, om vad som helst. Svarar på allt förutom för personliga frågor! 

Betzy


Guldfest #1


Just nu

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3554622/images/2012/pic_509bfbc2e087c3514427c9f9.jpg" class="image">


Untitled Video


Saknar sommaren!

 
Sommarlov. Jordgubbar. Sommar torsdagarna. Ljusa kvällar. Sena kvällar. Kompisar. Värmen. Solen. GE MIG SOMMAR! 

Smilla 7 november

Detta var första gången jag red ett helt pass på Smilla, har innan bara suttit 10-15 minuter på henne och skrittat. Väldigt rolig ponny att rida, men jag känner mig som en jätte på henne! Tyckte hon skötte sig väldigt bra annars, blev lite trött på slutet, annars gick det över förväntat. Så jag är nöjd för att vara första gången jag red henne! :) 
 

hoppsugen.

Kollade på gamla videoklipp från olika ridpass. Fick bara ett sånt ryck att hoppträna. Var sååå länge sen! Men jag? jag är ju hopprädd? Känns inte som det går ihop riktigt... Vill verkligen hitta en häst/ponny som jag kan rida regelbundet och börja lita på. Så jag får bort min dumma tanke i bakhuvudet om hoppningen. Vill verkligen kunna hoppa igen. Jag gjorde det en gång och jag vill göra det igen. Jag kan, bara min hjärna som inte vill fatta det! 
 
 

Rest In peace Hickstead. ♥

 Exakt ett år sedan världettan lämnade oss inne på banan. Videon är så värd att kolla på! 

Så som det ska va!


<3


SM guldet till IFE


SM guldet ska hem i år!

 
Idag tar Elfsborg SM guldet, lätt som en plätt. Jag och min kompis sabbadde tyvärr våra biljetter så vi får sitta bänkade framför tvn och heja och hålla tummarna. Tankarna går till Hult som inte kan vara med. Bästa Hult ♥
Jag och min kompis ska ner till torget efteråt, för då är det guldfest! 

Hos mormor

Update lite grann bara för att jag kan. Är hos mormor nu med massa andra. Vart på kyrkogården men ingen bilder pga vädret ..


beautiful.


Filmtips!

 
 
 
 Under Gamleby veckan kollade jag och min kompis på denna filmen. Otroligt bra film, och jag tipsar verkligen om denna film till alla som gillar musikalfilmer! 
Får lätt en 5 av 5 av mig! Någon som sätt denna film? Vad tyckte ni?
 

<3


IF Elfsborg

Serieledare tills Malmö vinner sin match som håller på nu... Men SM guldet ska hem i år <3