oncontextmenu="return false"

Vinnare av helgensblogg + ny omgång av veckansblogg

ANDRA KOMMENTARER HÄNVISAS TILL ETT ANNAT INLÄGG, TACK! 
 
Helgensblogg vinnaren! 
Klicka på länken för att komma till helgens blogg vinnaren. Grattis till dig!  
Nu kör vi på Veckansblogg, avslutas på söndag 20:00. Så kan ni andra få en ny chans! Good luck. :)

 

Icco 28/9

Idag var det lite läskigt tyckte Icco. Det stod en transport i paddocken och låg lite annat nytt utanför. Men det gick bra efter en stunds skrittandes förbi de. 

Försäkte lösgöra honom i båda varven, men var lite halv svårt idag. Fick även en liten "lektion" för hans ägare, sa till på saker som böev fel osv. Tyckte det var super, jag ser ju inte sånt själv. 
Efteråt red vi ut en sväng, ibland var det lite läskiga saker. Men tyckte han skötte sig bra ändå! :) 


Helgens blogg!

 

En vanlig dag i stallet

 

Ny favorit låt!

 

Film tips!

Jag är inte så mycket för film, men satt mig och kollade på en film förr ett par dagar sedan - Förr eller senare exploderar jag. Så sjukt bra film!
 
Filmen handlar om en tjej som heter Hazel som har cancer sedan hon ar 13 år. Hon börjar i en stödgrupp för cancerdrabbade och där går det en kille -  Augustus Waters. Han har också varit sjuk i cancer och har därför amputera bort sitt ben. De börjar umgås och bli kära. 
 
 
 

Icco 24/9

När jag satte upp kände jag direkt att Icco var väldigt pigg, vilket resulterade till mycket spring utan jag gjorde något. 
Han jobbade på väldigt bra efter bara ett skritt varv på långtygel,  gick ner i form och jobbade även på bra när jag samlat upp tyglarna. Tills några bilister började sladda vid parkeringen som ligger en bit bort. Vilket gjorde Icco väldigt spänd och svår jobbade. Men så fort det lugnande ner sig, gjorde även han det.

Efter passet sadlade jag av och tog bort tyglarna. Så lekte vi lite i paddocken. Väldigt nyttigt! :)


4 saker ni inte visste om mig

- Jag tycker om Icco.
-  Fyller 18 om mindre än fem månader. weeeho! :D
- Känns konstiga att bara ha en hamster. 
-  Bästa filmen som finns är " förr eller senare exploderar jag"  
 
foto: Amanda

Måndags pepp

 

Icco 21 sep

När jag  hämtade in Icco bestämde jag mig för att rida barbacka, men ändrade mig efter en stund. Tyckte jag satt knas, det blev fuktigt och pälsen gick igenom ridbyxerna. Slutade med att jag tog in honom och sadlade.
 
Jag böjde igenom honom i båda varven, kollade så han lyssnade på mig genom att göra halter och öka skritten. Han är väldigt stel, men det är betydligt mycket bättre nu än förra gången jag red. Jag travade en liten bit i varje varv, slutade med att han gick upp i galopp, jag fattade inte ens galopp. Pigg ponny vare ja! haha, men han är söt ändå. <3 
 
Nu i veckan kommer även " en dag i stallet" - video. 

Dags att avslöja!

Detta är då Icco Star, han är en äldre herre på hela 27 år som jag hjälper till med 2 gånger i veckan hittills. Men han känns som 10 år yngre. Han är väldig gossjuk, charmig och huuur snäll som helst! Han är bara en häst att ha kul med, precis vad jag behövde. Känns verkligen som jag träffat rätt. Både häst, stall och de andra personen i stallet, allting är som grädden på moset. Det känns så skönt att äntligen vara igång med ridningen igen. Men även kul att bara vara i stallet. 
 
Så framöver kommer ni få läsa och se mycket bilder/videos på denna killen. :D 

Min ängel <3

 
Det har gått fem dagar och jag kan fortfarande inte inse vad som faktiskt har hänt. Det känns så overkligt.. Du var så pigg dagen innan och.. Nej jag vet inte vad jag ska säga mer. Jag är helt krossad, minns inget och känns som jag drömmer. Inte ens när jag begravde dig insåg jag att det var på riktigt.. Att du är borta. Jag är helt förstörd, vet snart inte vad jag gör.. 
 
Ber om ursäkt för depp text, men det är inte lätt att förlora sitt djur. Specellt inte när man hittar sitt djur död, allt kommer som en chock bara och allt blir konstigt..  

Resten av veckans planer

 
Jag vet att det står styrka  ganska ofta, men jag gör challenge jag publicerade i måndags! :)

Onsdags pepp!

 

Min ängel..

Jag är i chock ännu, tror fortfarande det är en dröm som jag snart kommer vakna upp ur. Men nej.. Det är ingen dröm. Igår hittade min fina Maxis döendes i buren. I söndags sprang han och var pigg som en mört, jag märkte inga som helst fel på honom.. Och nu är han borta.. Föralltid. Min ängel, jag saknar dig så sjukt mycket. Kom tillbaka. ♥
 
 

From my last photoshoot

 

30 days AB challenge

Jag har varit lite seg med träningen det sista och tänkte nu rivstarta med detta challenge. Tänkte även ta före och efterbild, så får vi se om det blir någon skillnad, med tanke på att jag chockar kroppen sååå. 
Någon mer som är pååå? :D
 

3 tips på bättre självförtroende.

 
Självförtroende är nog ett av det viktigaste, tycker jag. Har man inget bra självförtroende, då mår man inte bra. Man är osäker på saker och ting. Tänkte ge några tips på bättre självförtroende. So, lets go! 
 
 
- Ställ dig framför spegeln och ge dig själv komplimanger. Det kan vara små dejtaler du är nöjd över och säg det till dig själv. Ett exempel på komplimang: jag är nöjd över mina ögon eller jag har fint hår. 
 
- Sträck på dig när du sitter och går istället för att gå ihop sjunken. Så sträck på dig och var stolt över dig själv! 
 
- Döda alla negativa tankar och omvandla de till posetiva istället. Tänker du till ett prov eller redovsning att du inte kommer klara det, då går det oftast sämre. Tänk istället " detta klarar jag! " 
 Du är bra & fin som du är, kom ihåg det! ♥
 
 
 
 

Sa någon vatten?

Jag är som ett barn, älskar att leka med vatten. Tog ett x-antal vatten bilder häromdagen, fler kommer! 

En häftig upplevelse!

/ Nikon D3100 / sigma dg 70-300mm /
 

Det där knepet att fota i ridhus..

 
I lördags var jag på dressyr DM tävling, såklart var dem inomhus.. Vilket inte jag vet hur jag ska fota och åkte nästan bara dit för att fota och träna på det. Men alltid kul att kolla på lite dressyr också.
 
Är det någon som har ett bra knep hur man kan fota i ridhus? På bilderna ovan hade jag ganska högt iso, högsta, bländartalet samt så låg slutartid jag kunde! 

Echo

 
 

Fem saker ni inte visste om mig

- Jag gillar inte folk med rött lockigt hår, som clowner har. 
- Det får inte vara smulor av mackan i smöret, det går inte! 
- Det värsta som finns är brunlock i duschar, kliver alltid över. Usch gillar inte såna, ryser i hela kroppen!!
- Jag gillar verkligen inte tåg.. Livrädd för det! Jag kan inte stå på broar där tåg kör under eller broar där tåg kör över.. Finns en video på min mobil som ni kanske kan få se, om ni är snälla! ;) 
- Det senast 4-5 åren har jag läst 2 böcker! Gillar inte att läsa för fem öre. 
 
 

4 bilder som gjorde min måndag lite roligare.

                                          Bilder från: Weheartit
 
Måndagar är alltid lika trist och jobbig. Men dessa bilder gjorde min måndag lite roligare och positivare! Hoppas ni får en fin måndag. ♥ 
 
 

GårdagenLördagen i några bilder. Jag gjorde ärlig talat inte så speciellt mycket. Var en snabbis på ridhuset och gick sedan hem. Under kvällen kollade jag på Big Brother & myste extra med min äldsta hamster, Billbo. Han är så lugn och försiktig i soffan. Och så mysgo. ♥

Mina fyra senaste snapisÄlskar att skicka fula selfies till folk, som ni kanske ser. ;)
Snap - rrebeckan, lägger ni till får ni garanterat en ful snapis!

Såhär bor Maxis:

 
Som ni ser, han leker goo banans på nätterna. Haha! 

Really don't care

 

Whats in my school-bag

Glömde såklart av det viktigaste - Mina glasögon & hörlurar! 

Såhär bor Billbo:

 

Life

 
 
 

Måndag.

 
/ Topp - hm / byxor - dr.denim / hoodie - Gina / mössa - Gina / 
 
Första skoldagen efter sjukdom kändes helt okej, dagen gick väldigt fort! Idag känner jag mig verkligen frisk och pigg, så himla gött! Finns inget värre än att vara förkyld, man blir så konstig i hela kroppen och humöret blir åt skogen. Så idag har jag varit glader, även fast det var måndag. Som jag i vanligafall inte gillar! :D 
 
Hur har eran skoldag/arbetsdag varit? 

Hello September ♥