oncontextmenu="return false"

Mina nyårslöften 2013.

Jag har tänkt ha lite nyårslöften år 2013, men absolut inte godislöfte. Ska ni ha några löften? 
 

Gott nytt år alla fina bloggläsare!


Vezen.


- Mitt 2012 i ord och bilder.

Januari - Skolan började igen, och allt satte igång som vanligt. Denna månaden var rättså lugn. Hände inte så mycket. 
 
 
Februari - Jag fyllde 15 och hade kalas med släkt. Jag åt maaassa choklad på min föddelsedag, eftersom jag har godislöfte. Jag var på Göteborg Horse Show och på Grand Prix. 
 
 
Mars - Jag åkte till Norrland, för och hälsa på min morfar. Vezen fick små söta valpisar. Några veckor efter fick Pixi också små söta valpar.
 
April - Jag var och fotade väldigt mycket ridsport och hundar. den 21 april köpte jag Muffin. Vezen's valpar växte och började gå osv. 
 
 
 
Maj - Jag fotade en massa, för det mesta hundar. Vezen's valpar började springa ute, och använda halsband. Om jag inte minst helt fel började vissa av valparna åka till nya hem. 
 
Juni - jag slutade 8an och fick sommarlov. Jag fotade massa och var hundvakt. Sommartorsdagarna började igen. 
 
Juli - Då var det dags för årets hundutställning på Ryda. Jag var där med kameran och fotade massa. Sommartorsdagen jag väntat på i månader, kom äntligen. 
 
 
augusti - Sommarlovet hade gått så fort, och snart började skolan igen. Träffade massa nytt folk under sommarlovet. Jag var på Barcelona match i augusti. Jag såg Alice Cooper. Jag deltog i Fotomaratonet 2012. Jag var på hundutställning på 4H och träffade en massa söta hundar. Jag var på dem sista sommartorsdagskvällarna 2012. 
 
 
 
September - Skolan rullade på. Det hände knappt inget här. Fotade knappt inget heller. 
eller jo, jag var på Monster Jam med familjen i Göteborg. 
 
Oktober - Skolan rullade på som vanligt. Jag var på Elfsborgsdagen i Djurparken. Fick också reda på att jag vunnit med en bild i fotomaratonet. Hur kul som helst. 
Jag var på Hästmässan och träffade Tobbe Larsson. 
 
November - Jag och min kompis satt hemma och kollade sista allsvenska matchen. Vinna eller förlora. Elfsborg vann, SM guldet gick till Borås. Jag var och träffade vissa spelare å fotades med dem och pokalen. 
 
 
 
December - Skolan rullade på. Min älskade Indra fick tyvärr somnade in i, i början av december. pga sjukdom. Jag hade betygsamtal, och gick över förväntat i vissa ämnen. jag fick ett välförtjänat jullov. Firade julafton med släkten, träffade mina kusiner. 
 

Lilla Tintin.


Bilbo.


Nisvet Suljić.

Det finns en riktigt grym kille, skriver väldigt bra stusar på facebook och har väldigt bra tävlingar. Kan ni gissa vem den här killen är jag pratar om? Jo Nisvet Suljić.
 
 
Han är verkligen extremt äckligt snygg! Han verkar skita fullständigt i vad andra säger och rykten som sprids om honom. Han verkar vara väldigt snäll och bry sig väldigt mycket om sina fans. Nu dömmer jag honom utan att ens ha träffat honom, men det är vad jag sätt och tror om honom. Jag tycker om ni inte redan följer honom på facebook, då tycker jag ni ska börja följa honom nu. LÄNK.
 
 
 
Delta i hans tävlingar och gilla hans grymma statusar. Finns många som sagt att hans tävlingar är falska. No idea, bara skit snack. Vem skulle egentligen skriva om en massa tävlingar och sedan är dem falska. Då skulle han absolut inte ha kvar alla hans fans han faktiskt har. 
 
Idioter som håller på så, sprider falska dumma rykten som en person inte ens är värd att veta om. 
 
 
Killen är riktigt tung och värd en massa respekt! En riktigt bra förebild. 

sööötnos.


Hej snygging.


lysande träd.


Smärtan du känner i dag, är styrkan du känner i morgon.


Helt sjukt.

 

Snart jullov.

Medans alla andra skolor slutar och får jullov idag, drar jag mig till skolan imorgon igen för julavslutning. Så imorgon får jag jullov, så sjukt skönt. Har kämpat rättså mycket denna termin, men kunde varit bättre. Tar nya tag och gör det bättre nästa termin. då väntar en maaaaassa jädra nationella prov. Har dessutom praktik första vecka efter lovet. 
 
Vad ska ni göra under lovet? 
 

HAHAHAHA.

 

Sunshine.


17 december.

En vecka kvar till julafton, sista vecka på höstterminen. Snart ska jag göra mina gymnasieval. Fyfan. Men det är ju efter lovet, så ska tänka, jämföra och läsa om skolorna under lovet. Och självklart gå på öppethus när respektive skola har det. Har mitt första val klart, känns skönt. 
 

julmat osv.
julbord med släkten.kameran följer med, så förhoppningsviss har jag lite bilder å bjuda på :)

Varför landa när jag flygger fritt ?


nybakat
massa snö
Allvarligt talat?!


RESPEKT!

 

Jupiter 12 december

Hann aldrig skriva igår hur det gick. Första gången jag red jupiter igår.I början rusade han bara iväg och lyssnade inte alls. Försökte på massa viss, men nej.. Men sedan så lugnade han sig, och det blev mycket bättre trav. I galoppen skötte han sig bra, tog den direkt. Är allmänt nöjd över gårdagens pass. :) 
 
 

so beautiful.

 

påväg hem
jag saknar dig ♥


photo time
xfactor final

hj


hiss!

en stooooor hiss till blogg.se appen att den finns till andriod!
kollade bara runt å vips där var blogg.se appen :)
blir betydligt mycket mera update nu. följ mig gärna på insta @rrebeckan

Csenge 5 december

Tyckte Csenge skötte sig väldigt bra idag. Var ett bra tag sedan jag red henne. Red utan stigbygglar, jag tycker jag har väldigt dålig balans, men detta gick faktiskt bättre än väntat. Var väl bara nära på att trilla av några gånger, men annars no problem. Traven gick lite segt, men galoppen gick mycket bättre. En gång när jag skulle galoppera, hann jag inte ens fatta galopp, utan hon började galoppera av sig själv! :) 
 
I slutet när vi skrittade av skulle vi stå upp i tvåpunktsits i extremt korta läder, fyfan vad jobbigt det var! Värsta jag gjort hittils. Och jag kommer absolut inte göra om det, om jag inte måste dvs. 
 
Gammal bild från början av terminen! 

Första advent.


Jag är med och tävlar hos byfia.com


Min fina <3

 
Visst är hon söt? Mitt lilla charmtroll <3 

Första decmeber


Fullt ös medvetslös.

Imorse ville jag bara ligga kvar i sängen och dra mig. Så det blev lite småstressigt för mig.. Ponny  ridningen gick bra, men det var kallt som satan! När jag vart uppe i stallet och hämtat min väska, åkte jag direkt tilbaka ner till stan och vidare hem. När jag vart hemma å bytt om osv, så var jag och Amanda ute och fotade lite! :) 
 
 
en av bilderna jag tog idag, flera kommer.