oncontextmenu="return false"

mycket å göra idag.


som ni ser på bilden så har jag en del å göra idag. Bloggande står sist på listan, måste prioritera det tråkigare men viktigaste sakerna först! När jag är färdig kommer jag svara på alla era kommentarer och blogga! ♡

Julklappstips #1

 
 
 En systemkamera | en videokamera | stativ | reflexskrämar | fjärutlösare |minneskort | linsrengörning

fullt ös medvetslös.

Äntligen lite lugn och ro. hela min dag har varit full. Först var jag i skolan, fick sluta lite tidigare. Så efter skolan passade jag på att åka till city gross och arken. Enda sedan jag kom hem har jag hunnit med att fixa middag, fixat med disken, städat pojkarnas burar, gett dem mat och dem har sprungit av sig. Nu ska jag kolla instagram och lyssna på

musik innan jag ska sova. Hur har eran dag vari

t? :)

appen bråkar med mig. men strunt samma..

All story have a end..

 

Tack för fem sjukt underbara år. Jag har lärt känna så mycket härligt och trevligt folk och lärt mig så fruktansvärt mycket. Jag ångrar inte en enda sekund vad jag gjort eller alla tårar jag fällt över hur jobbiga vissa stunder varit. Jag har aldrig haft så roligt som jag haft under dessa fem år. Alla dessa underbara hästar jag fått chansen att lära känna och rida. Jag är så tacksam för allt. 

Men främst för att jag nådde mitt mål, jag hoppade 70 cm med en häst jag aldrig trodde jag skulle göra. Tackvare alla tips och all hjälp,  allt detta kommer jag bära med mig och tänka på i framtiden. Jag hoppas vi ses om några år igen. ♥  


Söndag.

En dag som denna ska jag iväg till stugan, och sedan kommer lite släktingar dit. Vi ska väl fika och planera julafton. Längtar så till julafton! Bara en månad kvar. Tänkte ta med kameran och fota lite, var där igår också men då fotade jag inget, men ändå orkade jag ta med kameran. Hoppas ni får en härlig söndag! :) 
 
 

The Fire - Elin bergman

 
 
Låten är så sjukt grym och så mycket henne. Jag hoppas verkligen hon vinner hela idol! 

Victoria's Secret.

 
För några veckor sedan fick jag hem tre body mist, en bodylotion och en tvål/schampoo. Blev verkligen helt förälskad i Love spell. Vilken är eran favorit? :)

Svar på tal.

 
Som jag skrev i inlägget under, så är jag näst in till vegan. Jag äter ägg och fisk. Varje gång jag ska äta någonstans eller något måste jag kolla upp vad det innehåller. Börjar bli jobbigt, men med tiden så lär man ju sig  vad som innehåller mejeriprodukter eller kött/gelatin. Till slut blir det helt enkelt en vane sak. Men jag får se det som en allergi. Äter jag kött eller något med mejeriprodukter får jag ont i magen, precis som en allergiker. :) 

5 saker ni inte visste..

- När jag är sjuk, får jag mer blogglust än i vanligafall.
- jag gillar inte folk som härmas. Tex bara för jag heter sådär på en socilmedia, måste den andra göra något i samma stil.. Eller bara för jag skrev något, måste någon göra exakt likadant. 
- Jag har börjat tröttna på vissa låtar på min spotify- spellista. 
- Min favorit blogg är keela.se
- jag är nästintill vegan. 
 
 
 
 
 

Maxis.

 
I söndags när han kom hit så släppte jag in honom och sedan gav jag både honom och Billbo mat. Han var så himla trött att han somnade vid maten och trillade ner i maten en gång.. Till slut gick han ner och la sig i spånet och sov där ett tag. På måndagmorgon så var han pigg och sprang massa i hjulet. Han hade även ätit upp all mat jag gett honom som tillskott. Maxis hittade även in till huset, som han inte gjorde i söndags. Duktig kille!

Två bilder från 4H.

 
 

Dagens outfit.

 

light painting.

 

vad jag gjorde i göteborg.





Idag var jag i göteborg, först shoppade jag lite och sen hämtade jag denna sötnos. han heter Maxis och är 3-4 månader.

Påväg till Göteborg.





Lördagsmusik.

 

Tips på ett bra läppbalsam.

 
Detta läppbalsam är riktigt bra och hjälper verkligen mot torra och spruckna läppar. Finns att köpa på kicks, åhlens och troligen i någon ica butik. Håller upp till 6 månader och kostar runt 50lappen. Lätt värt att köpa! :)

Allahelgona.

 

Veckansblogg vinnarna - ny omgång.

Vinnare 1
Vinnare 2
Vinnare 3
Vinnare 4
 
_______________________________________________________________________________
 
Nu kör vi en ny omgång med samma regler! Lycka till :) 
ANDRA KOMMENTARER HÄNVISAS TILL ETT ANNAT INLÄGG. TACK! 

Roar.


I want.

Bikbok | Gina Tricot |  Primeboots | Lager 157
 

Veckansblogg + Ny omgång

Vinnare 1
Vinnare 2
Vinnare 3
Vinnare 4
 
____________________________________________________________________________
 
 
 
 
 
 
Nu kör vi en ny omgång med samma regler! Lycka till :) 
ANDRA KOMMENTARER HÄNVISAS TILL ETT ANNAT INLÄGG. TACK! 
 
 
 

Lördagsmusik.

 

Be yourself.