oncontextmenu="return false"

Min dag i bilder

 

klantiga jag...
Första gången på flera år som jag skarpat upp knäna.. Verkligen hemskt, speciellt på högerbenet, känns som det aldrig kommer läka.. :(

Perfect.

 

All in my head

 

En vacker modell!

 

5 saker ni inte visste om mig..

 
- Jag älskar svartvita bilder såååååå sjukt mycket!
- Jag är självkritisk. 
- Mitt mål är att bli fotograf eller modell.
- Jag saknar inte ridning ett dugg, om jag ska vara ärlig.
- Det var jätte svårt att komma på en sista grej om sig själv,  höhöhö

Flowerpower

 
 

äntligen!beställde 50 bilder häromdagen och idag äntligen kom de! bytt ut bilder i ramar och ska sätta in i min portfolio! :)

Mini-haul

 

Summer feelings <3

 

Ny header!

 
 

Ankbebisar <3

 

Veckansplaner

 
 
 

Din soldat.

 

Anton Ewald bag säljes.

 
Förra året köpte jag denna tyggväska som bara ligger hemma och samlar damm. Vet inte riktigt varför jag köpte den, så nu har jag bestämt mig att sälja den!
 
Ni kan lägga bud från 100 kr.
Erat bud skriver ni i en kommentar och jag ska försöka uppdatera så ofta som möjligt på vilken summa det ligger på.
Det kommer hålla på fram tills 1 juni klockan 15:00! :) 
Jag kan eventuellt stå för portot, beroende på vart det ska skickas och vad det kostar. 
Har ni frågor, kan ni skicka ett mejl till rebecka.97@outlook.com

true.
plus och minus.

+ jag hittade jätte fina och stora jordgubbar på Ica för 20 kr!
- missade bussen hem precis när jag åkte från skolan och nästa buss hade gått sönder. så fick vänta en timma i stan.
+ det är jättevarmt ute!
- jag har np på fredag när jag egentligen är ledig..
Svenska cup gulds firande.

 

Billbo <3
Grattis Elfsborg ♥


Princese 14/4

 
Jo men efter över en månad har jag äntligen haft tid att redigera och lägga upp den. Så här är den och jag låter videon tala för sig själv! 

Sorbe glassIgår var det några som sålde glass under hundensdag och det hade sorbe! Som ni vet så äter jag inte mjölk produkter. Det var nog den godaste sorben jag någonsin ätit, den var även egengjord av säljarna♡

dagens outfit
skor - converes | klänning - gina | tröja som inte syns - hm | skinnjacka som inte syns

Min dag i bilder.

Min dag började 8:45 och sedan dess å fram till 15-tiden, har jag haft fullt upp.Vi hade verkligen super tur med vädret, enda nackdelen var att jag brände mig på armarna, ajajaj! :/
Nu på kvällen som jag haft en lugn stund, redigerat bilder och lyssnat på musik. Nu är jag verkligen super trött och ska sova. Imorgon väntar en fotografering till! 

Grattis på namnsdagen alla Rebeckor/Rebeccor

 

6 månader <3

Idag har Maxis varit hos mig i 6 månader, fatta vad sjuuuukt snabbt tiden går? Känns som det var igår jag hämtade honom. 
Det är nu jag inser vilken sjuk resa jag och Maxis gjort på bara 6 månader. Från att hämtat en hamster som var totalt livrädd till att jag kan göra nästan vad som helst på bara ett halvår! Jag tror faktiskt dropparna efter operationen gjorde sitt också, då jag var tvungen att ta i honom 4-6 gånger om dagen.
 
En dag jag aldrig kommer glömma det är gången då han låg helt stilla på mig medans jag klappade honom på huvudet. Hans andetag var så lugna och han var så avslappnad. Så fantastiskt fin kille, så glad att jag valde att ta över dig. <3 
 
 
 
 
 

Billbo då - nu

 

Helgens planer.

 
Jag har ju lite små fuskigt å får helg redan på torsdag eftermiddag. Mowhahah. Vädret visar sol i helgen och det hoppas jag verkligen, då min helg är ganska full som ni ser.Ska ni göra något kul i helgen? :)
 

En minnes full dag i april.

 
En dag jag kommer minns lite extra från förra månaden är 14 april, då jag äntligen fick sitta upp på hästryggen igen efter 6 månader. Helt fantastiskt! ♥

In action.

 

Last from Instagram @byrebecka

 

Tisdagens träning i några bilder.
Grisar

 

Dagens träning.

Idag fick det bli en promemad med högt tempo med lite joggning vissa sträckor. När jag gick ut var uppehåll,men ganska så molnigt. Trodde jag skulle hinna min runda innan regnet. Icke sa nicke.. Det började ösregna när jag hade en bit kvar, slutade med att jag var piss blött och mitt hår var lika blött som när jag kommer ut från
duschen..
Rainmaker

 

dags för barnkalasIdag blir det barnkalas i ett regnigt väder.. Det ska vara ute, så himla typiskt med vädret... dålig uppdatering resten av dagen pga barnkalas. hoppas ni har bättre väder! :)

Summering av de senaste dagarna..

 
 
Varit sämst på att uppdatera, förlåt. Inte haft tid att uppdatera och haft bloggtorka. Men nu lovar jag att blogga, ni får en liten summering av vad jag gjort det senaste dagarna. 

Tisdag.

 
Slutade lite tidigare idag, redan vid 14:20 istället för 16. Såååhär chill! Ska strax göra engelska läxan, så jag blir av med den. När läxan är klar, då ska jag försöka fixa massa inlägg till er. Som ni märker är jag så usel på att blogga.. slutar sent och kommer hem sent, oftast är man ganska slutkörd och orkar inte sitta vid datorn ännu några timmar, när man redan suttit vid datorn i 6 timmar.. 
- R 

Maxis i koppel 2 maj

 
Bilderna blev usla, men här kommer en bild iaf. Ska ta mer idag om han vill ha kopplet på sig! 

Look Up

 

The horse.

 

stugan


dålig update idag, är i stugan. lovar att bättre min uppdatering!

fota hoppning
Mini-haul

 
Var iväg en sväng idag i stan. Skulle egentligen bara köpa Happy Teddy, men blev ett koppel och fröbladning. Testade kopplet innan idag på Maxis, bilder kommer imorgon! 

Länge leve vi

 

Hello May

 
Månaderna bara springer iväg känns det som. Lite mer än en månad kvar tills sommarlovet, shiet. Känns som det var igår jag började gymnasiet.. 
Hoppas ni får en bra första maj!