oncontextmenu="return false"

Det där knepet att fota i ridhus..

 
I lördags var jag på dressyr DM tävling, såklart var dem inomhus.. Vilket inte jag vet hur jag ska fota och åkte nästan bara dit för att fota och träna på det. Men alltid kul att kolla på lite dressyr också.
 
Är det någon som har ett bra knep hur man kan fota i ridhus? På bilderna ovan hade jag ganska högt iso, högsta, bländartalet samt så låg slutartid jag kunde! 

Kommentarer

super fina bilder!!

super fina bilder!!

Det där med att fota i ridhus är verkligen svårt! :) kram

ju höre iso desto sämre kvalitet på bilderna tyvärr, försök lägra isot, ha högst bländare möjligt och låg slutartid, mycket ligger i objektivet och det kan hända att du får investera i en mycket dyrare. Ändra också ljusinställningarna till en passande.

Tycker att du lyckades bra!

Jag tycker också att det är väldigt svårt att fota i ridhus! :/ Tror tyvärr inte det finns något konkret svar på exakt vilka inställningar man ska ha eftersom alla ridhus är olika utformade med storlek, fönster m.m. Sen så kan det nog variera från dag till dag också beroende på hur mycket solljus som släpps in genom fönsterna ;/

Svar: jo det är sant. Men ridhuset när jag fotar är jätte dåligt ljus varje gång.. Det är verkligen jätte svårt att fota i ridhus. Man kan inte ha för kort slutartid, då blir bilderna suddig osv. :(
beccashammies.blogg.se

sv. Okej, trist! :/ Men har du provat att använda stativ eller att luta den mot något fast föremål? Det gör ju så att skakningar försvinner o skärpan blir bra :)

Fina bilder! :D

böeb fint ändå

tränaträna

bra bilder

fint

Innan du kommenterar, läs det här:
- Jag gör bloglovin'-byten. Ibland länkbyten, sker då i menyn!
- Jag har copyright på hela bloggen, gäller både bilder och text. Allting jag lägger ut här är i grunden mitt matrial och tar du det, räknas det som stöld! Vill du kopiera något, fråga först!
- Jag är inte intresserad av kommentarer ni bara klistrar in tex " allt bra?". Eller om dina frågestunder. Jag ställer frågor till bloggar jag följer!
- Jag är intresserad av tävlingar av alla dess like.
- Läs inlägget INNAN ni kommenterar tack!
- Vore tacksamt om ni ville följa de

Kommentera inlägget här och gör mig glad:

NAMN:
Hänger du här ofta eller?

E-MAIL: (publiceras ej)


BLOGGADRESS:


Din kommentar: