oncontextmenu="return false"

Princese 14/4

 
Jo men efter över en månad har jag äntligen haft tid att redigera och lägga upp den. Så här är den och jag låter videon tala för sig själv! 

Kommentarer

Hej, jag heter Sanna, 20 år och min dröm är att jobba inom mode branschen, jag älskar skönhet och mode och nu så har Sunsilk anordnat en tävling där man har chansen att bli deras nya modell och även få chansen att fota en framsida för VekoRevyn, och synas i MIKAs modellkatalog. Därför skriver jag till Dig för att fråga om Du skulle vilja hjälpa mig och lägga en röst om du gillar mitt bidrag. Evig tacksam om du vill hjälpa mig, skulle bli jätte glad! Varje röst räknas och det här något jag verkligen vill :) / Kramas Sanna, Www.fashionjoint.se
Man går in här och söker på ’sanna h’ http://sunsilk.se/topplista

Innan du kommenterar, läs det här:
- Jag gör bloglovin'-byten. Ibland länkbyten, sker då i menyn!
- Jag har copyright på hela bloggen, gäller både bilder och text. Allting jag lägger ut här är i grunden mitt matrial och tar du det, räknas det som stöld! Vill du kopiera något, fråga först!
- Jag är inte intresserad av kommentarer ni bara klistrar in tex " allt bra?". Eller om dina frågestunder. Jag ställer frågor till bloggar jag följer!
- Jag är intresserad av tävlingar av alla dess like.
- Läs inlägget INNAN ni kommenterar tack!
- Vore tacksamt om ni ville följa de

Kommentera inlägget här och gör mig glad:

NAMN:
Hänger du här ofta eller?

E-MAIL: (publiceras ej)


BLOGGADRESS:


Din kommentar: