oncontextmenu="return false"

Black and white. @ Emil Gullhamn

 
          
 
 

Michael Jackson medley.

 

Söta zixten.

Foto: Jag | Nikon D3100 nikkor 18-105. | 

vänta vänta.



blir så sjukt trött på västtrafik. min buss går en gång i timman på helger. dessutom går 155an 45 varje timma så dumt att dem går med tio min mellanrum. gillar inte västtrafik alls nu...

#happy

 

Heart Attack.

 

Första sommartorsdagen.

 
Nu är årets första sommartorsdag över, haft en riktigt grym dag med härligt folk. Fick även chansen att träffa Emil, kramas och fotas lite. Bästa Borås-bandet. ♥
 
 
 

Torsdag.

Idag är det preminär för sommartorsdagar, skojskoj. Det är också någon bra första torsdagkvällen, State of drama! Ska paxa en plats längst fram vid scenen, eller iaf försöka med det. Vi får se lite vad jag känner för också, blir det jätte mycket folk, som det var på Loreen, kommer jag aldrig fixa det. Vi stod som packade sillar. usch fy blä! 
Vi hade ståt vid scenen i stortsett hela dagen, från 12-13, och så kommer det massa barn som tror dem kan knö sig fram, så vi gick innan hon ens hade kört klart första låten.. 
 
 
 
 

Två små söta.

2

Där Palmerna Bor.

 

The other side.

 

Saknar.

 

Jolene

 

Zixten.

       
 
Zixten är på besök här, en av valparna från den senaste kullen som vezen hade. Super sköj. En riktig buse, men väldigt rolig hund. Visst är han riktigt söt? 
 

Let her go.

 

Hugo #1

 

Everything has changed.

 

Mina militärbyxor och jag.

 

#ThatPOWER

 

kvällsfix.




glad midsommar!


If you could see me now.

 
Detta har verkligen blivit en riktig favorit låt. Så himla bra. Knappt lyssnat på The Script, men denna låten fasnade jag faktiskt för! Vad tycker ni? :) 

Mirrors.

 

Tips: 14 år till salu.

 
14 år till salu handlar om en tjej i 14 årsåldern som bor i helt vanlig familj, har inga familjeproblem, skolan går bra och hennes stunder i stallet är lyckliga. När hon är påväg hem möter hon på en kille, när hon sagt hejdå till honom händer det något.. hon blir våltagen. Efter detta kommer hennes bästakompis på att dem ska sälja sex till män, bara för pengarna. Efter ett tag får inte Tessan betalt för det dem gör med henne. Efter detta, flyttar hon till norrland, för att gå i gymnasiet. Dels för att slippa allt detta hon dragit sig in i, men männen hittar henne.. Ingen som märker vad som händer, men till slut ber hon om hjälp.. 
 
Jag tycker verkligen ni tjejer ska läsa denna boken. Man får en inblick hur det kan se ut i en tjejs liv. Killar kan väl också läsa den här. Men tycker främst ni tjejer ska läsa den! Vem vet, det kanske kommer hända dig samma sak som Tessan. 
 
                
 
 
 
 
 
 
 
 

Från Instagram.

 

The script.

 

Trött.

Min dag har varit riktigt full idag. Men jag vill ha fullt upp, man blir så himla trött på kvällen och sover sedan riktigt gött. Vid 13-tiden gick jag en sväng med hundarna, eftersom ägarna inte var hemma. Efter det satte jag och en kompis oss i solen, läste och lyssna på musik. Vi var borta på ett område där det var himlans mycket barn ute, och så hade vi med oss Hugo. Lekte lite, och hade det härligt i solen. 
 
 

The summer set

 

Bäst att hålla ett öga..

 
Bäst att verkligen hålla två ögon på den här busen. Han försökte klättra ut tre gånger. En riktigt buse, men tycker om honom ändå. ♥ 

Newkid.

 

Röd ros.

 

slapp söndag.



i fredags kollade jag på avsnitt 1-8, idag satte jag igång avsnitt 9-16. har verkligen bara legat här i sängen och kollat på det. inget bättre för mig. ska snart fixa lite grejjer och sedan fortsätta läsa min bok "14 år till salu ".

Fredag.

Foto: jag 
 
Dagen idag har varit döö trist verkligen. Städat i lägenheten och röjt ur Muffins bur så nu är den iaf urröjd. Känns skönt och slippa vänta ännu längre, någon gång måste jag ju ändå röja ur den, tvätta den osv. Nu på kvällen var jag och familjen på maxi och köpte sallad, mums! 
Ska alldeles strax väcka Billbo, ge honom mat och låta honom få springa av sig lite. Min lilla gangster. ♥

#fail.

 

Jag lever.

Min uppdatering har inte alls varit bra, hänt lite saker. Jag har knappt varit hemma dessa senast dagarna, vart med kompisar och så. 
 
Men i tisdags hade vi tid hos vetrinären, Muffin har inte mått så bra det senast. Det hade blivit värre dem två- fyra dagarna. Så mamma ringde till vetrinären, vi skulle inte få någon tid förän om en vecka, men nästa dag när hon ringde fick vi en tid samma dag. Uppfatta inte riktigt vad det var med henne, men dem sa någon tumör, något med njurarna, tarmar. Så hon har fått somna in. Tycker det är bättre än att hon ska få lida. 
Min finaste ängel, så tomt utan dig.
 
Både i tisdags och i onsdags har jag hjälpt till med hundarna. Dem behövde ut vid lunch tid, då ägarna jobbade. Hittade en väldigt trött vovve i onsdags, sovandes i köket. Så hon fick lite mys och kel innan promenad. Söta hund. 
 
Jag har dessutom gjort något jag aldrig trodde jag skulle göra - gå till bibloteket och låna böcker. Har redan läst två böcker, dock på 200 sidor. Så har varit helt inne i och läsa mina böcker. Har påbörjat en ny bok nu - 14 år till salu. 
 
Blev ett väldigt långt inlägg, men mycket som hänt, då blir det långa inlägg. 
 
 

Ice cream.

 
Älskar verkligen Sia's laktosfria glass, riktigt goda! Men saknar chokladglass, ska verkligen testa några flera smaker. 

linkin Park.

 

Peace.

 
 

Taggar sommarlov.

 
Taggar sommarlov, med lite blandad känslor. 

Känns overkligt.

För en vecka sedan hade vi betygsamtal, för snart två veckor sedan fick jag vet mitt betyg i engelska. Jag har kämpat för mitt betyg i engelska, allting har hängt på det. - hela mitt val till gymnasiet. 
Jag fick minst ett godkänd i alla ämnen, även engelskan. Känns så förbannat härligt med ett godkänt i engelska, så länge jag kämpat för det, men sista terminen i nian, då blir jag godkänd. 
 
Så sjukt tacksam för jag hade mina  vänner som sagt åt mig att fortsätta lämna in uppgifter, tänka posetivt. Utan dem runt omkring mig, tror jag faktiskt inte jag skulle fixat ett godkänd i engelska.
Det känns som himla overkligt att jag går ur nian. Jag lämnar kunskapsskolan, alla mina vänner och alla lärare. EFter sommarlovet ska jag inte tillbaka, för efter sommaren hoppas jag att jag sätter min fot på Ljud och bild skolan med inriktning foto & film. Det är där jag vill ha min tre år på gymnasiet, inte på något jädra barn och fritidsprogram på almåsskolan. 
 

Mitt hjärta ♥


Say somethin

 

Hugo.

 

Lakris


Danny - todo el mundo

 
För en stund sedan kom Dannys musikvideo ut till låten " Todo El Mundo". Riktigt bra, både låten och musikvideon. Vad tycker ni?:) 
 

Darin 24 maj - liseberg.

 

Feeett diss!

 
Den här gruppen på facebook " we love blogging" får en riktigt stor tumme ner. Jag gillar inte upplägget Alexandra har, bland annat att en regel är att lägga till tio vänner för att få vara med i gruppen, okej jag förstår att hon vill få den större. Men allvarligt? Alla har väl inte tio vänner på facebook som vill vara med i den gruppen. Alla andra regler förstår jag, men inte den med att lägga till tio vänner. Hon kommer bara förlora medlemar genom det sättet, riktigt dåligt! 
Vad tycker ni om denna gruppen? Någon som är med i den?

Människans bästavän.

                  
       
      

smakprov.





ett litet smakprov från igår. fotade alla hundar igår i det fina vädret!
Är hemma idag från skolan, är väldigt förkyld. hoppas inte det blir värre, vill inte missa avslutningsmiddagen på onsdag!

Jag och tristan 22 maj.

 

Fina vovve!


Grattis Darin på din 26 årsdag ♥

 
Jag hoppas verkligen du får en mega härlig dag, för det är du verkligen värd. Bästa du! <3 

Gina tricot levererar!


    
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jag har letat efter sånt här linne väldigt länge. Jag hittade ett när jag var i ullared, men första gången jag tvättade det så blev jag tyvärr av med det... Var några idioter som snodde kläder från oss. Så när jag var i stan i torsdags, hitta jag detta. Fanns i lite olika färger, så köpte två stycken i två olika färger!