oncontextmenu="return false"

Mer valpbilder!

Bjussar på fyra till valpbilder! Sååå himla söta.  
 

Haul!

Idag shoppade jag verkligen riktigt mycket saker till mina pojkar. Men det tycker jag dem är värda ibland! Imorgon kommer en haul vad jag köpte till mig själv. :) 

Pastasås med Broccoli

 
Det första du ska göra är att sätta på pastavattnet och broccolin, då detta tar längst tid. När pastan nästan är klar, då kan du börja meed att göra ostsås. Sedan delar du broccolin till lite mindre bitar och lägger i såsen. KLART. Jätte gott & lätt! 
 
Du kan såklart ta andra grönsaker om man inte vill ha broccoli. 

3 saker ni inte visste om Maxis:

 
Ni får ju inte veta så mycket om mina hamstrar när det gäller deras personlighet. Så här kommer tre saker ni inte visste om min yngsta hamster, Maxis! 
 
Något önskemål på inlägg? Släng ivägen en kommentar då. 

Body Language

 Idag släppte Robin Stjernberg sin musikvideo till Body Language. Jag gillar den skarpt, vad tycker ni?:)

Fem pluggtips

 
- Sätt dig på en bra plats!
Det kan oftast vara lättare att plugga på en bra plats, som tex i soffan. När du väljer plats, välj en plats där det är lugnt och bekvämnt att sitta. Men även där du kan få hjälp, om det behövs!  
 
Köp en almenacka! 
Jag personligen tycker det är viktigt med en almenacka. Du får bra koll när du har vissa saker, tex prov & inlämningar. Allting kommer man inte ihåg i huvudet, så jätte bra att skriva upp allt i den! Köp gärna en där du kan designa själv, då blir det mycket roligare! 
 
-  Stäng av facebook/skype och mobilen.
Oftast när man pluggar så kan mobilen störa en, folk som smsar eller skriver på facebook. Jag brukar oftast tänka på att stänga av facebook och lägga undan mobilen, eller åtminstonde stänga av ljudet och vibrationen. 
 
- Ta pauser. 
Detta är nog bland det viktigaste. Du måste ha pauser när du ska plugga till ett prov, sitt inte och repetera  igenom texter, frågor etc i flera timmar. Sitt i ca 40 minuter och ta sedan 10 minuter paus,  ta tex en promenad och hämta luft. Eller gör något annat, bara du får annat och tänka på än det du pluggar! 
 
- Börja i tid! 
När du får en läxa eller uppgift, så börja med den när du kommer hem från skolan. Det tar oftast inte så lång tid om du gör hela uppgiften. Så slipper du tänka på det resten av veckan och kan istället göra annat roligt. Eller fokusera på andra större uppgifter! 

50 gratis bilder från FujiDirekt!

 
Fick ett erbjudandet från FujiDirekt att beställa 50 bilder gratis och bara betala frakten på 39 kr. Riktigt bra erbjudande, jag har fått det innan och då beställde jag också. Så nu har jag något att greja med imorgon, om jag orkar dvs.
Hoppas ni haft en bra dag! :)

Före/Efter

 
Jag satt och pillade lite i Photoshop, så tänkte visa er en före & efter bild. Vad tycker ni? :)

What i want

 

Måndag.

 
Startar min vecka med en rejäll förkylning. Känns ju super bra, eller inte..Glaset får mig iallfall på lite bättre humör, haha! 
 
Vad hittar ni på idag då?

Mopsgos

 

Resten av veckans planer

 

Torsdag.

Skolan rullade på idag, slutade runt 10:30. hade enbart naturkunskap, eftermiddags lektionen var inställd. Ska alldeles strax iväg till ett stall, kika runt osv. Mer om det en annan dag!





Inspo

 

Mina små älsklingar <3

 

Sommaren 2014

 
Imorgon är det dags för skolstart efter ett bra sommarlov. Här är en liten summering av min sommar i bilder. Det har vairt mycket konserter som vanligt, även fått träffa underbara killarna i State of Drama, Emil två gånger denna sommaren, umgåtts med vänner, träffat mopsvalpar, utställning och fotat i ton! Men en sak jag inte hunnit med denna sommaren, det är Liseberg. Men förhoppningsvis blir det en tur dit under hösten, längtar! 
 
Jag hoppas ni också ha en kanon sommar och taggade för skolstarten! 

10 cm borta!



Igår var jag och klippte mig. Mitt hår var så fruktansvärt slitet i topparna, så tog 10 cm. Ångrar mig inte alls, så fräscht! :)

Dagens träning.






Gick en promenad till kransmossen, gjorde hinderbanan en gång, lite cirkel träning ocj gick sedan hemåt igen. Kan tillägga att jag glömde stänga av appen när mobilen låg i väskan, så tiden stämmer inte!


So true..

Så sant. 
 

Dagens outfit

 
Som ni ser på bilden, så blåste det som satan. Håret flög åt alla håll och kanter.. Även min tröja som är lite over size flög hit och dit. 
 
Hade även en liten fotografering idag, samma ställe som jag & Amanda hade en photshoot. Tyckte det skulle vara häftigt med ett litet tuffare gäng bland järnvägen, spårvagnen osv. Även fast det blåste och var mulet blev det ganska lyckat. Dags för mig att dejta kudden nu.
Godnatt readers! 

Fyra saker ni inte visste.

 
 
- Jag har varit utan godis i 8 månader & 14 dagar. 
- Längtar till hösten, en mysig årstid. 
- Skulle vilja flytta från Borås om några år. Testa lite nytt och gör ett försök inom foto eller modellbranschen. 
- Det är 6 dagar kvar till skolan börjar, ska bli skönt att komma in i rutinerna igen! 

Enkla & goda morotsbiffar

 
- Skal och grovriv morötterna. Blanda med ägg och dragon.
- Pudra över mjölet och blanda in det i smeten. Krydda med salt och peppar. Jag tog även lite annat starkt i,för lite mer smak. 
- Forma till små tunna kakor och strö över lite sesamfrön. 
- Stek dem gyllenbruna i olja/smör på båda sidorna. 
 
Super enkelt och gott! Glöm inte att tagga #vegoengångiveckan

En ny favorit Youtube Kanal

 
Hennes videos är så himla underbara och bra gjorda. Och hennes häst är så fruktansvärt fin! ♥ 

Nike Free run 3

 

Min första video!

 
Här är då min första video, som inte är tex om mina hamstrar eller ridvideos. Anledning till att det står på engelska är för min instagram jag har om mina hamstrar, där i stortsett alla mina följare förstår engelska! Håller just nu på med nästa video, som kommer upp om någon dag, lovely! 
Kan ni gissa vad det är för video?
 
/ R
 
 

From yesterdays

 
 
 

Today

 
Idag blev det en liten spontan fotografering med min kåmpiz. Vi upptäckte ett nytt fotoställe, järnvägar, någon gammalt flak som åker på järnvägar osv. Såklart var järnvägarna avstängda! Vi fotograferad varandra, första gången jag står framför kameran och någon annan tar bilder på mig, faktiskt väldigt roligt men ovant! Kommer säkert blir mer och mer vant med tiden. Det kommer lite bilder längre fram.  

Hur ofta äter du vegetariskt?

 
 
Jag kan gissa att många av mina läsare är köttätare och äter i stortsett aldrig vegetariskt, visst har jag ganska rätt? Men jag tycker ni ska ändra på det, tycker ni alla ska ha en rutin att äta vegetariskt minst en gång i veckan. Därför kommer jag försöka lägga upp ett recept varje vecka, sedan får ni ta av det receptet eller något eget, ni väljer! När ni väl lagat maten tycker jag att ni ska knäppa en bild och lägga upp antingen på Instagram eller din blogg. Och hashtagga #vegoengångiveckan
Väljer ni att lägga upp på bloggen, får ni länka till inlägget till mig på något viss. Jag kommer sedan lotta ut en eller fler som får en länk till sin blogg eller instagram på min blogg. 
 
Nu tycker jag ni alla ska göra ett försök med detta, för vegetariskt är riktigt gott och ett bra kostval. Lets go! 
 
 

Ska jag?

 

Från i torsdags

Emil Gullhamn från State Of Drama | Magnus Carlsson | Jill Johnson

Freak

 
Nytt från Molly Sanden och låten är verkligen super bra. Lite beroende.
VAd tycker ni?:)
 

Sista torsdagskvällen för i år..

Bilder: Google. Förutom den på Emil. 
 
Redan dags för sista torsdagkvällen.. Känns som det var igår det var första torsdagskvällen. Det har iaf ett bra avslut med Jill Johnson som gästas av Emil Gullhamn från State Of Drama, Magnus Carlsson och Shirley Clamp :) 

Lilla Lily ♥

 

Från en fotografering

 

Mimmi Werner

 

Åskväder

 

Whats in my bag?

 

Grattis Adam!

 Vinnare av Svensktoppen Nästa i Borås, låten hittar ni här! 

Hello august.

Redan augusti? Nästan hela sommarlovet har gått och det har gått så fruktansvärt fort. Det känns om jag knappt hunnit med något och snart börjar skolan, för min del startar det igen 20 augusti, tror ja. När börjar skolan för er del? :)