oncontextmenu="return false"

Äntligen!

Bild tagen från Darins fanpage. 
Idag är det inte vilken dag som helst, utan idag kommer Darins nya album ut. Åh, har redan hunnit lyssna igenom alla låtar. Så grymma låtar, han är så grym! 
Någon mer som lyssnat på albumet? :) 

Några få timmars sömn.

Vaknade för en stund sedan, har vart upp och ätit en macka. Vaknade redan vid 6 imorse, då hade jag väl sovit i 2-3 timmar eller något. Vet inte hur länge jag låg å vred mig, fick bara mer och mer ångest över att tiden gick och det bara blev senare och senare. Sinnessjukt att jag inte somnade, men icke sa nicke.. Värsta natten på länge måste jag säga...
 
Blir en fett diss till såna där nätter, då man verkligen inte kan somna! 
 

sömnlös..

klockan börjar närma sig tolv. jag har legat här i två förbannade timmar. inte ett dugg trött, sovit i principt halva dagen.. snuvan har kommit tillbaka som jag trodde var borta.. lyckat för mig att komma upp vid sju imorgonbitti.. hejhopp, jag älskar verkligen att gå till skolan när man är sjuk..

Längtar så jag spricker!

 
 
Imorgon kommer hans album ut, ååh jag längtar så jag spricker! GE MIG ONSDAG NU! 

Det börjar bli bättre.

Känns super skönt när äntligen förkylning börjar bli lite bättre. Mår fortfarande inte prima, men det kommer väl. Ska sätta mig med min No uppgift som jag vara klar på torsdag. Jag vet, lite sent ut att börja nu. Men har ändå vart sjuk. Hoppas ni haft en bättre tisdag än jag! :)
 
rrebeckan @instagram

Weheartit

 

Billbo ♥


Freeedag.

Idag var jag i skolan, även fast jag fortfarande är sjuk. Men är det nationella prov så får man faktiskt offra sig lite. Matten och engelskan låg med bara några minuter mellanrum, så tog båda matten och engelskan. Känns skit gött att ha det avklarat. Svenska får jag ta vid ett senare tillfälle när jag blir kallad. 
 
Under kvällen har jag suttit och gjort instuderingsfrågorna för denna veckan + för nästa och nästnästa vecka! Resten av kvällen ska jag bara ta det lungt, har så fruktansvärt ont i halsen.. Men det går väl över, rättså snart.. får jag väl hoppas! :) 
 

Diamonds.

 

the typical weather...

.. när man är sjuk..

En vecka kvar.

 

Sunshine.


Måndag morgon.

Nikon D3100 Sigma 70-300 mm. f/22. 1/2000s. 
Tog lite bilder imorse precis när solen gick upp. Ligger hemma med feber och förkylning. Och på fredag börjar nationella proven, hoppas verkligen det går över rättså fort. 
 

Måndag morgon.

Nikon D3100 Sigma 70-300 mm. f/22. 1/2000s. 
Tog lite bilder imorse precis när solen gick upp. Ligger hemma med feber och förkylning. Och på fredag börjar nationella proven, hoppas verkligen det går över rättså fort. 
 

Take me higher!

 
Sååååhär grymma. 22 februari kommer deras första album ut.

Se aldrig bakåt, känn aldrig inåt, var alltid uppåt.


Min fina billbo. ♥

 
Killen börjar bli stor nu. Han har verkligen växt jätte mycket sen dem första bilderna jag la inte i detta inlägget. 

Playing with fire.

 
Äntligen säger jag bara. Men trodde den skulle vara bättre! Vad tycker ni? :)

Lördag.

 
Mina två små hamstrar är nöjd och glada, rena burar och god mat. Nu blir det film och en massa choklad till det! 

godmorgon.


vaknade för några timmar sedan, så har bara chillat sen jag vaknade. så skönt med helg. har dessutom åkt på en väldigt härlig förkylning.. hoppas verkligen den inte blir värre, för nästa vecka drar ju nationella igång..




Fullt ös, medvetslös.

Verkligen helt slut körd. Klockan är inte ens nio och jag är dödstrött. Var trött redan på eftermiddagen, somnade nästan till och med. Hade iaf min sista praodag idag, sååå skönt. Barnen på dagiset kör slut på mig, nej men. Man är helt slut efter en dag, huvudvärk,trött.. 
I helgen blir det inte att göra något speciellt, är lite småförkyld så ska försöker inte göra det ännu värre! Dessutom trampade Tristan på min fot i onsdags, så min fot är svullen och gör så ont. Kanske dags och skaffa stålheta! 
 

RESPEKT! ♥

 

Jupiter 16 jan

Är lite smått förkyld, men red ändå för tänkte nästan att det skulle bli en liten " mjukstart". Var för det mesta bara skritt, men lite trav också. Tycker min sits börjar bli bättre än vad den var tidigare. Jupiter var lite "springig" i traven, men annars gick det väl helt okej, måste jag väl säga. 
 
bild från i höstas på mig och Tristan. Foto; Amanda

Får mig bara att länga mera..

 

trött..

dags för första praodagen. klockan ringde 6, men gick inte upp förän halv sju- kvart i sju. lite stressad... börjar klockan åtta å måste gå typ kvart i..


Mina julklappar 2012

Högtalare från mina föräldrar. Väldigt bra ljud i den för att vara så liten. + Bluetooth i den, så man kan bara koppla den till telefonen utan att ha massa sladdar! 
 
Ett jätte fint armband från teneriffa som jag fick av Kerstin. 
 
Raggsockar från mina kusiner. Mening att jag ska ha dem när jag rider för jag kan inte rida i min vinterstövlar då jag fasnar med foten i stigbyggeln och kan gå riktigt illa isf..
 
Pannband som också är från mina kusiner. Tänkt att ha till stallet. 
 
 
Grå luvtröja från mina föräldrar. 
 
Svarta jeans från mina föräldrar
 
 
Reflexskärm av mina föräldrar. Tog inte ut den , då jag inte kan få ner den igen. 
Sedan fick jag lite annat smått. Presentkort, pengar  osv :) 
 
 

Daniel Kim: top 40 mashup and Cover #1.

 

Oj!

Jag har totalt glömt bort bloggen. Inte ens haft det i baktanken. Skolan har ju satt igång som vanligt. Försöker ge allt sista terminen i grundskolan. Sedan har jag somsagt nationella prov som drar igång vecka 4. Känns väl lite sådär.. Funderar mest på hur engelskan och tyskan ska gå. Lite osäker på båda. Men betygen går ju inte bara på nationella proven, utan på helheten! Annars är det rättså chill i skolan, det rullar på som vanligt och allt sånt. :)
 

Näst sistadagen på lovet.

 
Näst sista lovdagen då, ge mig några veckor lov till, tack!
Har haft utvecklingsamtal idag, för sista gången i grundskolan. Våran webbsökare är öppen för valmöjlighet. Vågar inte riktigt logga in och välja. ooooomg, känns så konstigt.. Efter mitt utvecklingsamtal stack jag iväg och simtränade. Så sjukt gött efter man tränat. Ska iväg på morgonträning imorgon. Tills vidare ska jag simträna 1-2 gånger i veckan + lite promenader/joggingrundor. Endast för att öka min kondis och för min höft efter det som hänt. (:

Från min Instagram.

 

Betzy.


marabou.


Muffin #2


Erika #1

 
Hej gullegris, du är väldigt söt. 

saknar.

 
 

Två små söta.


Muffin. #1

Min kusin och dennis's katt, som dem hade med sig ner under juldagarna.  

Billbo.


Min nyår.

 
Insta bilder från min nyår! Nu säger jag godnatt.