oncontextmenu="return false"

Jupiter 27 feb

Detta vara tredje gången jag red Jupiter. Kändes väldigt bra. Tycker han är en rolig häst att rida. Vi hade lite markarbete idag, dock låg ett hinder på 50 cm. Detta var faktiskt första gången jag kände mig säkrare än vanliga fall. Har dock inte hoppat på ett bra tag. Sa till mig själv att jag ska hoppa, och tänka posetivt. Han stannade några gånger, men jag fortsatte! Annars är jag super nöjd över passet. 
 

Looydn 26 feb

Idag tyckte jag det gick helt okej. Han var väl inte så jätte framåt och lyssnade väl inte jätte bra på mig när jag skänklade på honom. Men blev bättre. Mot slutet blev han verkligen " nu kör vi" och bara rusade i traven. Tyckte annars passet gick väldigt bra! :) 
 

Grattis Danny!


Awa från xfactor.



Isak Danielson från xfactor

 

Filmningen är verkligen jätte dålig. Men filmade med en hand och kameran väger ju rättså mycket, så svårt att  hålla stilla. Men får duga, kommer bättre senare idag! ;) 

 


16 år!

 
Dålig uppdatering, jag vet. Men idag fyller jag iaf 16. Och har vart i skolan som vanligt. Imorgon är det fredag, och det betyder att jag ska till ridhuset för det är hästshow på kvällen. Tar med mig kameran så bilder lär det verkligen bli. Roligt med lite nya bilder, då blir det lite mera uppdatering också! :) 

Stay.

 

tisdag kväll.

Dumma skola.. Den tar verkligen slut på en. Dem bara öser på med saker, nej men. Det känns verkligen så! Idag hade jag prov, gick helt okej. Men kunde gått bättre! Men lägga ett prov två dagar efter lov, känns inte riktigt så bra.. 
Har haft huvudvärk i principt halva dagen, usch. Ska ta och stänga av för att sova. Egentligen helt onödigt inlägg.. Men lovar att det kommer bättre och roligare när jag är klar med skolgrejerna! Två inlämningar denna veckan. Men det fixar jag lätt. Bara lägga lite tid på det. 
 

Dicte.

 
Brukar absolut inte kolla på serier, eller så. Men denna serien, jag är helt beroende. Rekomenderar den verkligen till er som gillar kriminalserier. Den går på tv4 varje måndag klockan 21-22! 
Någon mer som kollar på denna serien?

While the heavens fall.

 

Words.


feel Again.

 

Billbo.

 
Lilla Billbo växer och växer. Snart har han varit här i 2 månader. Har gått väldigt långsamt fram, men det har gett sina resultat. Kan hålla honom kortare stunder nu utan att han är rädd. Han är en tuff kille, men väldigt nyfiken och social. Lite halvkassa bilder här ovan, tagna genom glasruta. 

Try again.


If I lose myself.

 

Röda rosor.


HLR flashmob.

 
Se och lär! Det kan rädda liv att ha erfaranheter av hur man gör HLR! 

I never told you.

 

Trött och sliten.

sov rättså länge idag, nästan 10 timmar. Så skönt. Inte gjort så mycket under dagen, chillat osv. Nu på kvällen har jag och Amanda käkat subway. Egentligen har jag ridning på onsdagar, men hoppade det idag. det är ju ändå lov! Jag har absolut bloggtorka, och allt har bara gått neråt här på bloggen. Tar nya tag imorgon, och lägger ner tid på bloggen då. 

TIPS: Har du mycket finnar?

 
Jag är en av dem som oftast får dem där förbannade finnarna, som man verkligen inte vill ha i sitt face. Iallfall vi tjejer är såna, speciellt jag! Dem sakerna jag gjort det senaste tiden, hållt på sedan i sommras. Det har åtminstånde hjälpt mig lite grann. Jag har dock inte så jätte mycket finnar, men några få stycken. Riktigt irriterande.
 
Det jag gjorde var att.. 
- Minska ner på bland annat ost. Man ska speciellt minska ner med " fetta" ätbara saker. 
- Jag började tvätta ansiktet regelbundet. På morgonen brukar jag bara tvätta av ansiktet med vanligt ljummet vatten. På kvällen när jag duschar tar jag alltid Clearnasil. 
- 1-2 gånger i veckan använde jag mig av Oliv Peeling. Finns att köpa på Kicks. Dessutom tog jag emellan åt ansiktsmasker, som jag köpte på ÖoB. Billiga och bra, rekomenderas!
 
Det jag tycker du ska göra..
- Ta en sväng förbi ÖoB, köp ansiktsmasker och clearnasil. Och testa er fram. Kan inte lova att det funkar på vissa, alla är olika. Men värt ett försök. testa i kanske 1-3 månader. Inget resultat? Testa något annat då! 
 
 

Pour it up.

 

Danny och Molly är ett par!

 
Så jädra söta. 
Såhär skrev Danny på din instagram/facebook. 
Hej. 
Jag har en nyhet att dela med mig av till er.
Sedan en tid tillbaka, förra året så har jag och Janna separerat. Ett gemensamt beslut som vi tagit som vi båda är eniga om. 
På så kan ni idag läsa att jag och @m0llys Molly Sandén är ett par. Det hela har gått fort och vi är båda mycket glada.
Jag kommer inte att kommentera detta mer just nu och jag hoppas att ni respekterar vårt privatliv.
Kram//Danny"
 
Jag fattar inte varför han inte sagt något tidigare?! Någon mer som läst om detta? Vad tycker ni om det? 

Islandshästar.


So true.


Gammalt.

 
Kollade igenom på gamla klipp och hittade det här. Har nog aldrig varit så spänd i hela mitt liv, vi bara flögg över hindrena. Kändes som om hon hoppade 394594 meter över hindret. Jag slutade iaf på 8 fel. Råkade komma fel på ett hinder två gånger, så fick göra två volter.
Jag ångrar mig faktiskt  lite att jag inte anmälde mig till blåbärshoppningen på tisdag på 40 cm. Skulle säkert fixat det perfa!  Menmen, det tar jag nästa gång. 
 

Från min Instagram.

 

Blickar tillbaka på sommaren 2012 #1


Begging

 
Låten är verkligen så grymt bra. Synd att den gick till andra chansen och inte direkt till finalen. Menmen, det går säkert bra för honom i andra chansen! :) 

Tävlar hos Mohammedi


Grattis lilla Muffin. <3

Under denna veckan fyller lilla Muffin ett år! Kan inte fatta att hon varit så liten som på den nedre bilden. Bilden överst är tagen igår. Lilltjejen ska få något mumsigt ikväll!
Får göra samma sak till Billbo. Får den ena ska den andra också få. Inte för jag vet att Billbo är så förtjust i nya saker, men man kan ju alltid testa. 

Fyra bloggtips som gör det intressantare att läsa.

 
 
 
- Uppdatera ofta, men inte för ofta. 
När du uppdaterar din blogg, skriv inte bara ett kort inlägg på kanske en rad. Det är bara tråkigt att läsa. Skriv om något intressant, som du tycker om eller är roligt att läsa om. Eller du kanske tycker om en låt jätte mycket, dela den! Du kan göra samma sak med en bild du tagit som du gillar mycket. 
 
- Minst en bild i varje inlägg!
Det jag personligen tycker är kul, det är när det är en bild eller flera bilder i ett inlägget. Finns det en intressant bild, blir det oftast så att man vill läsa inlägget. Sålänge inlägget inte är som en roman, alltså väldigt mycket text. Så läser jag oftast inläggen. 
 
- Varierande inlägg.
Jag tycker inte om att bara läsa ett inlägg där det står vad man gjort under dagen. Det är väldigt långtråkigt. Ibland kan det vara kul med vardags inlägg, om man gjort något intressant och kul som man vill dela med sig av. Variera din blogg med roliga och intressant inlägg, det du intresserar dig av! 
 
- Renskrivning. 
Det finns väldigt många bloggar jag vart inne på och läst, som absolut inte skrivit helt rent. Använt sig av slang och förkortningar man oftast inte vet vad dem förkortas av. Vissa förkortningar är okej. Jag tycker också att man ska skriva ordentligt, använda sig av punkt, komma etc. Så mycket roligare att läsa om bloggaren skriver ordentligt. Jag vet att jag ibland inte är så jätte bra på det. Men träning ger färdighet! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Surrender

 

Min lilla Billbo.


- En bra låt.

 
 
 

Csenge 6 januari

Glömde skriva om ridpasset igår. 
Igår var det utritt, skulle först haft Looydn, men fick ta Csenge istället. Tyckte det gick bra, hon var lite spänd emellan åt. I galoppen så började hon helt plötsligt bocka och allt vad hon gjorde, var verkligen såååå nära på att trilla av. Men satt kvar. När vi kom tillbaka skulle jag ta en galopp i varje varv. I ena varvet tog hon galoppfattningen direkt, men i andra varvet var det lite trögare. 
 
 
Foto: Amanda 

Så söta!

 

Kladdkaka.

 
Igårkväll framför Familjen Annorlunda satt jag och smaskade på lite kladdkaka. 
Ska strax eller nu, åker ner med pappa till maxi för och köpa något att äta imorgon.. har ju np i svenska imorgonbitti halva dagen. kulkul. 

Delirious.

 

Städat rummet.

 
Under dagen idag har jag städa mitt rum och fixa iordning. Ska strax hoppa in i en dusch, och efter det städa min små¨bebisars burar. Hoppas dem hinner vakna så jag slipper väcka dem. Dem brukar inte uppskatta bli väckta ;) 

Rest in peace.



9 år sedan du lämnade oss. saknar dig. <3

Rest in peace. <3


Danny - vältränade kropp.

 

framför tvn.



godis å mello. även Billbo är med!

snart så..

dags för mello 2013. bästa danny är programledare med Gina. Kommer dreggla hela kvällen.


subway.




Give me tonight.

 

lördag.

vaknade för en timma sedan. ska snart ta mig upp ur sängen, käka frulle osv. sedan ska jag träffa lite kompisar. kul!
såg att det var en som körde på "ett foto i timmen" tänkte testa det idag. :)


next dejta kudden

jag är svintrött, men innan dess ska jag faktiskt skriva rent min no. lovade min handledare det. har man lovat det får man hålla det oxå! godnatt mina bloggläsare.


fredagkväll.

skoldagen idag var rättså chill. slutade efter tolv. dem andra hade frilufsdag men jag är ju fortfarande lite förkyld så inget för mig! gjorde klart min no och so. så ska renskriva min no uppgift. ikväll blir det någon film och bara ta det lungt. :)