oncontextmenu="return false"

Mina mål innan 2015 #1

 
Ett av mina första mål är att bli vigare. Att kunna tex gå ner i split och brygga ordentligt! 

Kommentarer

Wow, jag skulle också vilja bli så vig. Ibland känns det dock inte som att vanlig stretching efter t.ex. träning hjälper. Har du några bra tips? :)

Jag går i gymnastik och det bästa sättet att bli vigare på är att träna varje dag! Börja med att gå ner i split/spagat tills det gör ont, då tar du upp händerna i luften... det gör ont men det är värt det. Det tog mig ca 2 månader att sitta helt nere i spagat & split. Inget är omöjligt bara man vill det. Fin blogg, kolla gärna in min :)

hejsan var gärna med i min veckans blogg http://selmishiz.blogg.se/2014/march/veckans-blogg-va-med-kom-igen.html#comment

gillar du musik, missa inte min blogg intervjuar band varje dag
http://ghgumman.blogg.se/
http://www.facebook.com/mosanmusikfriket?ref=hl

önskar att jag också skulle bli vig någon dag, men har försökt och det har inte gått så bra haha !:) men någon dag ska jag nog lyckas bli vigare!
lust att göra bloglovin byte? :)

Innan du kommenterar, läs det här:
- Jag gör bloglovin'-byten. Ibland länkbyten, sker då i menyn!
- Jag har copyright på hela bloggen, gäller både bilder och text. Allting jag lägger ut här är i grunden mitt matrial och tar du det, räknas det som stöld! Vill du kopiera något, fråga först!
- Jag är inte intresserad av kommentarer ni bara klistrar in tex " allt bra?". Eller om dina frågestunder. Jag ställer frågor till bloggar jag följer!
- Jag är intresserad av tävlingar av alla dess like.
- Läs inlägget INNAN ni kommenterar tack!
- Vore tacksamt om ni ville följa de

Kommentera inlägget här och gör mig glad:

NAMN:
Hänger du här ofta eller?

E-MAIL: (publiceras ej)


BLOGGADRESS:


Din kommentar: