oncontextmenu="return false"

Rest In Peace

Första var det Maxis och i torsdags var det min älskade Billbos tur. Det hann bara gå 2 månader emellan, allting hade precis börjat lägga sig ang Maxis, för sisådär 20-25 dagar sedan kunde jag äntligen sluta se allting i huvudet. Och nu var det dags igen att ha som en film som bara replayar om å om igen, se honom ligga där i buren helt död... En bild på hinnan... Det har varit hemska nätter, mycket tårar och lite sömn. Även fast jag var beredd på detta och märkt av att han blivit dålig pga åldern redan i början av veckan. Så är det lika jobbigt varje gång..   
 
Vila ifred min älskade fina Billbo. Vi fick nästan 2 år tillsammans och så mycket vi hunnit med. Även fast du var från djuraffär, så blev du så gammal som över 2 år. Min kämpe, du lämnade en stor saknad efter dig! <3
 
*11/10-12 - 20/11-14, Sov gott min ängel <3 

Kommentarer

men så söt! :)

Svar: ja, det var han verkligen..
beccashammies.blogg.se

Åh.. :( rip!

Innan du kommenterar, läs det här:
- Jag gör bloglovin'-byten. Ibland länkbyten, sker då i menyn!
- Jag har copyright på hela bloggen, gäller både bilder och text. Allting jag lägger ut här är i grunden mitt matrial och tar du det, räknas det som stöld! Vill du kopiera något, fråga först!
- Jag är inte intresserad av kommentarer ni bara klistrar in tex " allt bra?". Eller om dina frågestunder. Jag ställer frågor till bloggar jag följer!
- Jag är intresserad av tävlingar av alla dess like.
- Läs inlägget INNAN ni kommenterar tack!
- Vore tacksamt om ni ville följa de

Kommentera inlägget här och gör mig glad:

NAMN:
Hänger du här ofta eller?

E-MAIL: (publiceras ej)


BLOGGADRESS:


Din kommentar: