oncontextmenu="return false"

6 månader <3

Idag har Maxis varit hos mig i 6 månader, fatta vad sjuuuukt snabbt tiden går? Känns som det var igår jag hämtade honom. 
Det är nu jag inser vilken sjuk resa jag och Maxis gjort på bara 6 månader. Från att hämtat en hamster som var totalt livrädd till att jag kan göra nästan vad som helst på bara ett halvår! Jag tror faktiskt dropparna efter operationen gjorde sitt också, då jag var tvungen att ta i honom 4-6 gånger om dagen.
 
En dag jag aldrig kommer glömma det är gången då han låg helt stilla på mig medans jag klappade honom på huvudet. Hans andetag var så lugna och han var så avslappnad. Så fantastiskt fin kille, så glad att jag valde att ta över dig. <3 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Tack ska du ha och vilken fin blogg du har! :)
Ifall du vill får du gärna skriva några this/that i mitt inlägg :) Förlåt om du inte gillar sådana här kommentarer, läste "reglerna! :)

Innan du kommenterar, läs det här:
- Jag gör bloglovin'-byten. Ibland länkbyten, sker då i menyn!
- Jag har copyright på hela bloggen, gäller både bilder och text. Allting jag lägger ut här är i grunden mitt matrial och tar du det, räknas det som stöld! Vill du kopiera något, fråga först!
- Jag är inte intresserad av kommentarer ni bara klistrar in tex " allt bra?". Eller om dina frågestunder. Jag ställer frågor till bloggar jag följer!
- Jag är intresserad av tävlingar av alla dess like.
- Läs inlägget INNAN ni kommenterar tack!
- Vore tacksamt om ni ville följa de

Kommentera inlägget här och gör mig glad:

NAMN:
Hänger du här ofta eller?

E-MAIL: (publiceras ej)


BLOGGADRESS:


Din kommentar: